Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 1 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Zendaya feliciteert lover Tom Holland met een té lieve foto op Instagram

We moeten het even hebben over Zendaya en Tom Holland. Want volgens ons zijn zij z’n beetje het beste koppel ooit. Ze zijn allebei ontzettend sympathiek, grappig, getalenteerd, slim en rete knap. Een soort #couplecrush dus?! Tom is vandaag jarig en zijn vriendin kan het niet laten om een lieve foto te posten van hen samen. Heel leuk, want ze delen persoonlijk niet veel over de relatie.

Happy birthday Tommyboy!

Zendaya feliciteert lover Tom met zijn verjaardag

Als succesvol acteur kan het soms lastig zijn om met beiden voeten op de grond te blijven staan. Niet voor Tom Holland, want de Brit blijft graag nuchter. Hij heeft dan ook mazzel met zijn net-zo-succesvolle vriendin Zendaya, die ook niet zo houdt van gedoe. Sure, ze is een van de mooiste jonge vrouwen ter wereld maar dat maakt haar niet zo veel uit. Lekker nuchter dus en ze voelen beiden niet de urgentie om hun relatie te delen met de wereld. Af en toe duiken er paparazzi-foto’s op of zien we ze samen verschijnen op een rode loper, maar that’s it.

Vandaag is Tom 26 jaar geworden en Zendaya kan het toch niet laten om hem te feliciteren. Dat doet ze middels een té lieve foto op Instagram. Bekijk ‘m hieronder:

“Happiest of birthdays to the one who makes me the happiest

*BRB*, we zijn even huilen.

Spiderman roast

Naast lovers zijn de twee ook beste vrienden. Ze spelen samen in de Spiderman-films en ze pesten elkaar regelmatig met hun uitspraken. Laatst bekeken ze elkaars auditietapes en dat was wel héél erg grappig.

Tijdens een interview met Entertainment Tonight zitten Tom en Zendaya samen met hun Spider-Man co-ster Jacob Batalon aan tafel om hun oude auditietapes opnieuw te bekijken. Aan het begin van de clip zien we hoe Tom in beeld komt met een aantal enorm indrukwekkende backflips, terwijl Zendaya lachend Tom’s acties nabootst. Als het op Zendaya’s auditie aankomt, zegt Tom direct: “Yeah, yours is just really good.” Zo supportive.

Zendaya date met Tom Holland en dit is wat we weten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.