Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 5 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

De zijden sjaals van Dior: op deze verschillende manieren kun je ze dragen

Een veelzijdig mode-item dat absoluut niet in je zomergarderobe mag ontbreken: de zijden sjaal. Het accessoire is er in alle soorten en maten en is op enorm veel verschillende manieren te combineren. Modehuis Dior laat met haar collectie aan zijden sjaals zien dat het een van de meest veelzijdige items ooit is. Hoe je het item draagt?

We vertellen je op welke verschillende manieren je de zijden sjaal draagt.

De zijden sjaals van Dior

De afgelopen jaren zagen we de zijden sjaal steeds meer terug komen in verschillende collecties. Niet alleen om als bandana om je hoofd te dragen, maar zéker ook om de nek, als riem, om je tas of als topje. De sjaals zijn inmiddels niet meer weg te denken op de catwalks van de modeweken in New York, Parijs, Milaan, Londen en Kopenhagen. Niet alleen voor de zomer, maar zeker ook in het najaar. Modehuis Dior komt dit najaar met een prachtige collectie aan zijden sjaals die op de meest veelzijdige manieren te dragen zijn.

Dior

De sjaals geven elke look een vleugje elegantie en maken je outfit helemaal af. In de Fall/Winter 2021-2022 ready-to-wear-collectie van Dior schitteren er weer verschillende creaties aan zijden sjaals. De iconische kleuren rood, donkerblauw en grijs komen terug in prachtige illustraties die zijn ontworpen door de Italiaanse kunstenaar Pietro Ruffo. Kortom: genoeg om van te houden, maar hoe draag je de zijden sjaals als mode-item?

Hoe draag je de zijden sjaal?

Een enorm veelzijdig mode-item dat op verschillende manieren te dragen is. Dior laat de zijden sjaal steeds meer terugkomen in haar collecties. Het item wordt op verschillende manieren gestyled, zo zien we hem om de hengsels van de tas maar ook als haarband om je hoofd.

Dior
Dior

Natuurlijk zijn de zijden sjaals ook op klassiekere manieren te dragen, zoals om de nek.

Dior

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.