Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 7 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 celebrities laten hun echte huidtextuur zien op Instagram

De laatste tijd delen meerdere celebrities foto’s van hun gezicht zonder make-up, om hun echte huid te laten zien. De afgelopen tijd ging het voornamelijk om het laten zien van poriën, sproeten, fijne lijntjes en morning faces. Deze celebrities deelden hun echte huidtextuur op Instagram.

En hoewel ze alsnog een prachtige huid hebben, is het ook wel fijn om te weten hoe de celebrities er zonder make-up uitzien.

Huidtextuur van celebrities

Veel celebrities en make-up artists maken dan ook deel uit van deze trends en laten echte poriën en huidtextuur zien. Alles zonder filters en ring lights en zónder make-up. Deze celebrities deelden op Instagram ook een aantal make-uploze foto’s en daar zijn wij ze best dankbaar voor. We zouden namelijk veel vaker zulke prachtige selfies willen zien van hun echte huidtextuur.

1. Hailey Bieber

Hailey Bieber is misschien een supermodel, maar ze is niet bang om haar poriën af en toe bloot te leggen. En hoewel haar huid letterlijk flawless is, is het bemoedigend om te zien dat zelfs een perfecte huid wordt geleverd met textuur, poriën en bultjes. Bovendien is Hailey al eerder open geweest over haar eigen huidverzorgingsproblemen.

huid
Instagram / @haileybieber

2. Kim Kardashian

Omdat ze zelf last heeft van huidproblemen, is Kim Kardashian geen onbekende in het laten zien van haar echte huidtextuur. Ze houdt ook van make-uploze selfies en gaat soms voor foto’s zonder filter. En hoewel wij inmiddels wel verlangen naar het moment dat we ons weer eens flink kunnen opdoffen, is het ook goed om Kim eens in haar natural habitat te zien. Is er iemand anders die zich zo gerustgesteld voelt als ze een glimp van Kim’s poriën zien?

3. Jennifer Lopez

Sinds Jennifer Lopez haar eigen beautylijn heeft opgericht, is het logisch dat de celebrity graag wil laten zien dat haar huidtextuur in goede staat is. Na het testen van haar eigen masker draagt ze geen make-up meer en haar huid ziet er fantastisch uit. Hiermee laat ze zien dat zelfs wereldwijde supersterren er niet catwalk-ready uitzien vlak voor het slapengaan.

jennifer lopez huid
Instagram / @jenniferlopez

4. Kylie Jenner

De prachtige foto plaatste Kylie Jenner op haar Instagram Story. Ze droeg wel make-up, maar zoomde in op haar gezicht (zonder foundation) en schreef erbij, “No filter baby.” Kylie ziet er nog steeds geweldig uit, maar het is fijn om haar poriën en kleine pukkeltjes ook eens te zien. Normaliter zien we Kylie Jenner alleen met een dikke laag foundation en een selfie light, om er vervolgens nog een filter overheen te gooien.

kylie jenner huid
Instagram / @kyliejenner

5. Selena Gomez

Sinds het oprichten van haar eigen merk Rare beauty, heeft Selena vaak een bare face, maar ze laat graag zien hoe prachtig haar beautymerk is en de natuurlijke schoonheid verbetert.

Instagram / @selenagomez

6. Billie Eilish

Billie Eilish is een fan van Instagram-filters en daarom is het soms makkelijk om te vergeten dat er een echt gezicht achter zit. Haar huidtextuur is alsnog flawless, maar het is fijn om te weten hoe de echte huidtextuur eruit ziet van zo’n grote celebrity.

Instagram / @billieeilish

7. Lady Gaga

Toen Lady Gaga deze stralende foto op Instagram plaatste van haar oefeningen, merkten de meesten van ons niet eens dat ze geen make-droeg. Haar mooie kleine sproeten en andere normale huidmarkeringen waren duidelijk zichtbaar, waardoor deze selfie een meesterwerk van prachtige natuurlijke schoonheid werd.

Instagram / @ladygaga

8. Lizzo

Ook Lizzo liet al eerder op haar Instagram Stories zien hoe haar huidtextuur eruit ziet met een natuurlijke make-up look. Ze zoomde in op haar gezicht en maakte een low-key statement over het normaliseren van echte huid op Instagram. En hoe fijn is het om eraan herinnerd te worden dat dit is hoe een normale huid – ook die van Kylie Jenner en Lizzo – eruit ziet?

celebrities huidtextuur
Instagram / @lizzo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.