Gina Koninkx
Gina Koninkx Body & Mind 2 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo geef je nou écht een goede erotische massage aan je partner

Niks lekkerder dan een ontspannen massage krijgen, zou je zeggen. Er eentje geven is namelijk minstens zo fijn en het leidt bijna altijd tot meer. Seks. Als je het goed aanpakt natuurlijk. Na het lezen van deze tips weet jij in ieder geval zeker dat je je partner heel blij gaat maken met een erotische massage vanavond.

Het geven van een erotische massage kan best een beetje spannend zijn, maar is vooral erg leuk. Het creëert een intiem moment met je partner en zorgt ervoor dat alle negatieve gedachten en stress even helemaal verdwijnen.

Een erotische massage geven

Het geven van een erotische massage kan zelfs een belangrijk onderdeel uitmaken van jullie voorspel. Jullie raken beiden in de mood en het creëert een ontspannen sfeer tussen jou en je lief. Aan de hand van deze tips weet jij hoe je je partner kan voorzien van zo’n heerlijke massage. Of je stuurt het natuurlijk gelijk even door naar hem of haar.

1. Vraag wat je partner fijn vindt

Eigenlijk is het geven van een erotische massage net als met seks, het is even (letterlijk) aftasten wat je partner nou lekker vindt. Houdt je lief meer van hard kneden of streel je met je nagels zachtjes over zijn rug? Door dit allemaal te proberen, kom je er vanzelf achter. Moeilijk in te schatten? Vraag het dan gewoon of laat de ander eerst jou masseren.

2. Gebruik een fijne massageolie

Masseren met massageolie is een echte must. Naast dat je handen veel soepeler over de rug van je partner glijden, kunnen bepaalde geuren voor opwinding zorgen. Geuren die veel mensen sexy en opwindend vinden zijn patchoeli en muskus. Doe er je vooral je voordeel mee.

3. Breng variatie aan

Hoewel je partner misschien leidend is in wat hij of zij lekker vindt, kun je natuurlijk van alles uitproberen. Het ene moment leg je wat meer de focus op de onderrug, het andere moment kras je met je nagels in zijn of haar nek. Breng lekker veel variatie aan tijdens de massage en probeer aan te voelen waar je partner op ‘aan’ gaat.

4. Speel met je partner

Tijdens een erotische massage mag je je lief natuurlijk ook een beetje teasen. Zoen in zijn of haar nek of masseer met wat anders dan je handen: je borsten. You go girl!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.