Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo neemt North West wraak op moeder Kim Kardashian als ze ruzie hebben

Het is algemeen bekend dat moeders en dochters veel ruzie met elkaar maken. Of het nu gaat om opruimen of het gebruiken van spullen van de ander, iedereen heeft wel eens een goede ruzie met haar moeder gehad. En het lijkt erop dat het er bij Kim Kardashian en North West niet anders aan toe gaat. De 8-jarige dochter van Kim K heeft de perfecte payback gevonden om te gebruiken als ze ruzie hebben.

North is uit op wraak.

Kim Kardashian en North West

In een nieuwe aflevering van de webserie Mom Confessions van The Ellen Show onthult Kim hoe haar dochter North West wraak neemt na een ruzie. Zo zou North iedere keer over het huis van Kim Kardashian beginnen als ze ruzie hebben. “Every time I get into some kind of disagreement with my daughter North, she thinks this is a dig to me: She’ll say, ‘Your house is so ugly, it’s all white! Who lives like this?'” vertelt Kim. “She just thinks it, like, gets to me, and it is kind of mean because I like my house.”

Dat North een savage is, bleek al eerder. Als het gaat om het serveren van woeste paybacks, heeft North duidelijk tips gekregen van de rest van de Kardashian-Jenners. Zo praatte ze meermaals door haar moeders video’s heen en beweerde ze laatst in een Instagram Story dat Kim Kardashian heel anders praat op Instagram. Het lijkt erop dat Kim niks meer voor de wereld geheim kan houden door dochter North West. Overigens is zij niet de eerste persoon die commentaar heeft op Kims decorkeuze.

Huis van Kim en Kanye

Nadat Kim haar 258 miljoen Instagram-volgers een rondleiding door haar huis had gegeven, noemden veel fans het ‘leeg’ en ‘deprimerend’ en sommigen noemden het zelfs een ‘dystopische wellness-spa’. Andere mensen zeiden dat het het ‘griezeligste’ huis was dat ze ooit hadden gezien, terwijl anderen vroegen waar al het meubilair van het gezin was. Toch is Kim Kardashian erg gelukkig in het huis en liet ze al eerder weten het fijn te vinden dat er zo’n rust heerst.

North West schrijft het liefste briefje naar moeder Kim Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.