Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 7 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo vierde Meghan Markle haar 42ste verjaardag – zónder felicitaties van het Britse Koningshuis

Afgelopen vrijdag blies Meghan Markle 42 kaarsjes uit. Benieuwd hoe de ex-Hertogin haar verjaardag viert? Wij vertellen het je.

Veel felicitaties voor de knappe Meghan, maar niet uit Engeland. Het Britse Koningshuis bewijst maar weer eens hoe petty ze zijn, want geen van hen feliciteerde Meghan.

Zo vierde Meghan Markle haar 42ste verjaardag

Meghan hoeft geen extravagante surprise party met champagne op haar verjaardag. Nee, een gezellige dag met vriendinnen was genoeg.

De hertogin van Sussex vierde haar 42ste verjaardag vroeg door naar de ‘Barbie’-film te gaan kijken met vriendin Portia De Rossi en een paar andere vriendinnen, zo meldt Page Six.

Harry is geen onderdeel van de heuglijke dag. De vriendinnengroep bekeek de film in een bioscoop in Santa Barbara, terwijl prins Harry thuis bleef op hun $14 miljoen kostende landgoed in Montecito, Californië.

Harry vierde ‘s avonds met Meghan haar verjaardag. De hertog en hertogin van Sussex werden namelijk lachend gespot in het trendy Italiaanse restaurant Tre Lune, de favoriete plek van onder andere Kourtney Kardashian en Ellen DeGeneres. Meghan droeg een prachtige strapless jurk van POSSE (zie hier foto’s van Meghans birthday look), die je bestelt voor 239 dollar.

Geen felicitaties van het Britse Koningshuis

Terwijl Meghan felicitaties ontving van haar vrienden en fans op social media, koos Harry’s familie ervoor om op 4 augustus de lippen stijf op elkaar te houden – in tegenstelling tot voorgaande jaren.

Voor haar 41ste verjaardag vorig jaar deelden de royals, waaronder prins William en prinses Kate, evenals koning Charles en koningin Camilla, allemaal publiekelijk verjaardagsberichten voor Meghan op social media. De exit uit het Koningshuis zit hen dus nog steeds dwars.

Hoe zit het tussen Prins Harry en Meghan?

Er is veel te doen om Prins Harry en Meghan Markle de laatste tijd. De een na de andere tegenslag lijkt het stel nu te treffen. Iedereen lijkt Meghan Markle-moe, zelfs haar eigen Harry.

Kort geleden kwamen geruchten naar buiten dat de relatie van Meghan en Harry op de klippen loopt. Harry zou allang niet meer thuis slapen, maar in een luxe hotel in de buurt van hun huis.

Een paar weken geleden kwamen er namelijk roddels naar buiten over een mogelijke scheiding: Harry zou de advocaten al gebeld hebben.

Toch is er één ding dat Harry tegenhoudt: de kinderen. Hij wil erbij zijn wanneer ze opgroeien en hun eerste grote stappen zetten. Toch blijven de negatieve ontwikkelingen komen. News Corp meldde dat prins Harry maanden geleden scheidingsadvocaten heeft gebeld omdat het paar voorbestemd lijkt te mislukken.

Toch gaat het leven van de ex-royals gewoon door. Het stel komt dus in september naar Duitsland, om The Invictus Games bij te wonen. Het is de eerste keer dat ze sinds mei (!) samen ergens heen gaan, publiekelijk dan. Of er écht sprake is van een relatiebreuk, dat moeten we dus nog zien.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.