Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 21 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Zoë (34): ‘Ik denk dat mijn schoonmoeder gaatjes maakt in de condooms van mij en mijn vriend’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Zoë* over haar situatie.

4 maanden na bevalling alweer zwanger

“4 maanden geleden kregen ik en mijn vriend een prachtige dochter. Ons geluk kan niet meer op: ze is een ontzettend lieve baby en erg gemakkelijk wat pasgeborenen betreft, als ik vrouwen om mij heen mag geloven. Wij zitten dus echt op een roze wolk, maar kwamen er kort geleden achter dat ik opnieuw zwanger ben. En hoewel deze baby ook meer dan welkom is, waren we juist heel erg voorzichtig omdat ik niet zo snel na mijn eerste zwangerschap opnieuw zwanger wilde worden.”

“We maakten geen gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen, maar zorgden ervoor dat we tijdens seks wel altijd een condoom en glijmiddel gebruikten. Er is nooit een condoom gebroken, dus we vragen ons echt af hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ik heb met mijn vriend namelijk hele eerlijke gesprekken gehad en we waren het er beiden over eens om een tijdje te wachten voordat we aan een tweede kindje begonnen.”

Jasmijn (26): ‘Ik ging vreemd terwijl ik anderhalve maand zwanger was’

Schoonmoeder

“Nu heb ik het gevoel dat iemand onze condooms beschadigd heeft. Ik vermoed zelf mijn schoonmoeder, want zij is de enige die naast mij en mijn vriend voor langere tijd in ons huis is. Sinds de geboorte van mijn dochter komt ze namelijk geregeld langs om een paar uur op de baby te passen, zodat ik wat extra kan slapen. Dit zorgt ervoor dat ze soms 1 tot 3 uur zonder toezicht bij ons thuis is.”

“Ik heb nu sterk het gevoel dat mijn schoonmoeder gaatjes in onze condooms prikt. Ze laat mij namelijk geregeld weten hoe graag ze meer kleinkinderen zou willen, maar ik heb al meerdere keren aangegeven dat dit niet in de nabije toekomst gaat gebeuren. Daarnaast weet ze ook dat ik geen hormonale anticonceptie gebruik, omdat ik al meerdere keren bij haar heb geklaagd dat ik er zo slecht tegen kan. Nu weet ik niet of ik gewoon paranoïde ben of dat ik gelijk heb en mijn schoonmoeder dit echt doet, maar ik heb er absoluut geen goed gevoel over.”

*De naam van Zoë is wegens privacyredenen veranderd.

Jorien (27): ‘Mijn moeder heeft alles al gekocht voor mijn nog ongeboren baby, maar dat wilde ik zelf doen’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.