Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Kleding & Accessoires 9 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Je shopt het favoriete zonnebrillenmerk van Kendall Jenner en Hailey Bieber al vanaf €60

Als we celebrities zien paraderen met mooie mode-items, dan gaan we er meteen vanuit dat wij ons die niet kunnen veroorloven. Of dat we er op z’n minst een tijdje voor moeten sparen. Vaak is dat zo, maar wat betreft zonnebrillen maken Kendall en Hailey graag een uitzondering.

Dat Kendall fan is van betaalbare basics, is niets nieuws. Eerder spotten we haar al in een heerlijk truitje van Intimissimi en nu ook nog met de zonnebril van Le Specs.

De zonnebrillen van Le Specs zijn favoriet van Kendall Jenner en Hailey Bieber

Als je een beetje van mode houdt, dan ben je waarschijnlijk al op de hoogte van zonnebrillen merk Le Specs. En over it-girls gesproken, ook Kendall en Hailey zijn fan van het merk. Het supermodel heeft een voorliefde voor op de jaren ’90 geïnspireerde zonnebrillen, vooral het ‘Unreal!’ en ‘Outta Love’ model van het iconische Australische zonnebrillenmerk Le Specs.

Over Le Specs

Sinds 1979 staat Le Specs wereldwijd bekend om zijn iconische en innovatieve zonnebrillencollecties voor een betaalbare prijs. Met een reputatie als het ultieme zomeraccessoire, heeft Le Specs een internationale cultaanhang ontwikkeld.

Le Specs is gedragen door een aantal van de meest toonaangevende bekendheden van dit moment, waaronder Beyonce, Rihanna, Gigi en Bella Hadid, Lady Gaga, Zayn Malik, Kendall Jenner en Justin Bieber. Een echte favoriet in Hollywood, dus.

De populairste modellen

Op de website van Le Specs kan je eindeloos scrollen, zoveel modellen en colourways zijn er. Wij zetten onze favorieten – en die van de celebs – hier alvast voor je op een rij.

Outta Love

Dit kleine, slanke ovale silhouet heeft een plat profiel en de kenmerkende Le Specs goudkleurige metalen hardware. Als jij je afvroeg welk klein, rond brilletje Kendall en Hailey altijd droegen: dit is ‘m!

Le Specs Outta Love zonnebril – €60

zonnebrillen kendall jenner
Le Specs

Work It!

Op zoek naar een rond model, maar een slagje groter dan bovenstaande? Dan is ‘Work It!’ de bril voor jou. Gigi Hadid ging je al voor met dit model.

Le Specs Work It! zonnebril – €65

zonnebrillen kendall jenner (1)
Le Specs

Unreal

Naast het funky model, spotten we veel celebrities ook met het Unreal model. Deze is iets minimalistischer en eleganter.

Le Specs Unreal zonnebril – €75

zonnebrillen kendall jenner (2)
Le Specs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.