Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Zoveel krijgt Meghan Markle als ze scheidt van Prins Harry

De geruchtenmolen rondom Meghan en Harry draait op volle toeren. Een paar weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat de eerste stappen richting een scheiding zijn gezet. Wat daarvan waar is, is nog maar de vraag. Maar wat krijgt Meghan als ze scheidt met Prins Harry?

We kunnen wel stellen dat Meghan en Harry in hun flop-era zitten. Onlangs verloren zij hun enorme deal met Spotify. Ook schijnt Harry nu zonder Meghan aan de slag te willen voor Netflix.

Gaan Meghan Markle en Prins Harry scheiden?

We kennen Harry en Meghan als een sterk team, maar toch vertoont hun band de eerste scheurtjes. Harry belde maanden geleden naar verluid de scheidingsadvocaten al op. Twee mensen die dichtbij het omstreden echtpaar staan zijn Angela Levin en Tom Bower. Beiden stellen dat de afstand tussen Harry en Meghan steeds groter wordt en dat er zelfs plannen liggen om apart te gaan wonen. Een scheiding klinkt dan ineens zo gek niet meer.

Toch is er één ding dat Harry tegenhoudt: de kinderen. ij wil erbij zijn wanneer de opgroeien en hun eerste grote stappen zetten. Toch blijven de negatieve ontwikkelingen komen. News Corp meldde dat prins Harry maanden geleden scheidingsadvocaten heeft gebeld omdat het paar voorbestemd lijkt te mislukken.

De directe redenen voor deze vermeende crisis tussen het koninklijk paar variëren afhankelijk van de bron die erover bericht – hoe het precies zit weten we dus niet. Volgens de laatste geruchten verblijft Harry in een exclusief hotel op twee uur rijden van het familiehuis, waar Meghan met de kinderen is. De accommodatie vereist een lidmaatschap van 4.000 dollar om toegang te krijgen tot hun kamers.

Gareth Fuller / POOL / AFP

Wat krijgt Meghan als ze daadwerkelijk zou scheiden?

De Britse pers maakt geen grappen, dat blijkt maar weer. Toen de scheidingsgeruchten naar buiten kwamen, doken zij meteen hun contacten in om uit te zoeken met welk bedrag Meghan achter zou willen blijven. En zoals verwacht, is dat geen zielig zakcentje.

Meghan zou namelijk om 80 miljoen dollar vragen en eist de volledige voogdij over Archie en Lillibet, zo meldt de Britse pers. Dit laatste maakt het voor Harry natuurlijk een onmogelijke spagaat. Die dollars kan Harry waarschijnlijk wel missen, maar je kinderen geef je niet zomaar op.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.