Tessa Ham
Tessa Ham Money 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Zoveel verdient Chrishell van Selling Sunset met het verkopen van villa’s

Selling Sunset seizoen 5 is sinds 22 april op Netflix te bekijken en dat is weer genieten geblazen. Niet alleen door het drama, maar ook door de pareltjes van huizen die voorbijkomen. De makelaars van The Openheim Group verdienen flink aan het verkopen van deze villa’s. Maar hoeveel eigenlijk? Dit is hoeveel Chrishell van Selling Sunset hiermee verdient.

De commissie van de huizen die ze verkoopt, is overigens niet haar enige inkomstenbron.

Zoveel verdient Chrishell met huizen verkopen in Selling Sunset

In seizoen 1, 2 en 3 van Selling Sunset, heeft Chrishell voor ongeveer 15.8 miljoen dollar aan huizen verkocht, aldus marketingbureau Evoluted. Hoewel niet precies bekend is hoeveel commissie Chrishell hierover heeft gekregen, weten we wel één ding zeker; dat het veel was.

Inmiddels heeft Chrishell een stuk meer ervaring en verkoopt ze daardoor ook meer huizen. Volgens The Sun heeft de makelaar in 2021 zeven huizen verkocht, waarvan de duurste maar liefst 9 miljoen dollar kostte… Tegen het einde van dat jaar had Chrishell daardoor alleen al 1 miljoen aan commissies verdiend.

Overige inkomsten

Met de nadruk op ‘alleen al’, wat het verkopen van huizen in Selling Sunset is niet de enige inkomstenbron van Chrishell. Ze verdient namelijk ook geld met haar Instagram-account. Maar liefst 3.750 dollar per gesponsorde post, om precies te zijn.

Overige inkomsten komen uit haar boekendeal (haar boek Under Construction kwam dit jaar uit), deelname aan Dancing with the Stars (waar ze 125.000 dollar voor betaald kreeg) en als host van Netflix Reality Games. Alles bij elkaar telt dat volgens Celebrity Net Worth op tot een mooi vermogen van 5 miljoen dollar.

Niet gek voor een meisje uit een klein dorpje in Kentucky, dat tijdens haar kindertijd zelfs dakloos is geweest. Meer weten over haar jeugd en haar scheiding met Justin? Lees dan het boek Under Construction: Because Living My Best Life Took A Little Work.

Hier vind je hoeveel de andere castleden op de bank hebben staan.

Genoten van Selling Sunset seizoen 5? Dan wil je deze 10 series zeker zien

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.