Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Waarom Dua Lipa, Zendaya en Rihanna niet aanwezig waren tijdens het Met Gala

Gisteravond was het weer zo ver: het iconische Met Gala vond plaats in de Amerikaanse stad New York City. De gastenlijst bestond uit de meest beroemde celebs op aarde en menig fan doet dan ook zijn of haar uiterste best om een glimp op te vangen van deze bijzondere mensen. Toch misten er een aantal (in onze ogen) belangrijke mensen. Waarom waren zij niet aanwezig?

We leggen het je uit.

Afwezigen tijdens het Met Gala 2022

De Kardashian-familie, Billie Eilish, Simone Ashley en Hailey Bieber waren allemaal aanwezig tijdens een van de meest fashionable evenement van het jaar: het Met Gala. Toch misten fans een aantal belangrijke mensen uit de entertainmentindustrie. Denk aan Zendaya, Rihanna en Dua Lipa. Waarom waren deze dames niet aanwezig? Daar is gelukkig een hele logische verklaring voor.

Zendaya

Een van onze favoriete stijliconen van dit moment is toch wel de ever gorgeous Zendaya. Waarom was zij niet in New York? Daar heeft ze een goede reden voor. Tijdens een Euphoria-event vertelde ze: “I’m gonna disappoint my fans here, but I will be working. Your girl’s gotta work and make some movies. I wish everyone the best. I will be playing tennis.”

Zendaya gaat spelen in ‘Challengers’ en dan zal de de rol van Tashi vertolken. Tashi is een voormalig tennisspeler en gaat haar man helpen om een professioneel tennisspeler te worden.

Zendaya Met Gala 2019 – Photo by Karwai Tang/Getty Images

Rihanna

Je mag éigenlijk niet meer vliegen als je meer dan 36 weken zwanger bent. We zijn niet helemaal op de hoogte van RiRi haar zwangerschapsschema, maar het lijkt ons dat ze al redelijk aan het einde zit. Waarschijnlijk kan de kleine elk moment ter wereld komen dus lijkt het ons niet helemaal veilig om dan te vliegen én om in een heftige jurk op de rode loper te staan. Alhoewel.. Rihanna houdt wel van spicy pregnancylooks.

Rihanna
Rihanna en A$AP Rocky 2021 – Photo by Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty Images

Dua Lipa

Ook our girl Dua heeft een goede reden voor haar afwezigheid, want ze is momenteel druk met haar populaire Future Nostalgia Tour. Gisteravond stond ze in London’s O2 Arena voor duizenden fans te zingen dus ze had helemaal geen tijd voor het Met. Ook vorig jaar was ze afwezig in verband met werk.

dua lipa
Dua Lipa 2019 – Photo by Karwai Tang/Getty Images

Waarom er héél veel celebrities niet aanwezig waren bij het Met Gala 2021

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.