Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 1 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Genoten van Selling Sunset seizoen 5? Dan wil je deze 10 series zeker zien

Het vijfde seizoen van Selling Sunset staat nog maar sinds 22 april op Netflix, maar is nu al een groot succes. Kijkers gaan namelijk op Twitter compleet los over de Netflix-serie en de kans is groot dat jij ook al bent begonnen met kijken. Als je seizoen 5 van Selling Sunset al hebt uitgekeken ben je vast op zoek naar een nieuwe serie en wij hebben de perfecte aanbevelingen.

Wij zetten de 10 series voor je op een rij.

Selling Sunset seizoen 5

Het vijfde seizoen van de Netflix-hit Selling Sunset zit vanaf aflevering 1 alweer vol met drama. Zoals we aan het eind van seizoen 4 zagen gaat seizoen 5 voornamelijk over de relatie tussen Jason en Chrishell en de rest van de makelaars hebben een duidelijke mening over deze relatie. Zelfs fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over het koppel.

Daarnaast zien we in seizoen 5 van Selling Sunset een nieuwe gezicht verschijnen. De Britse Nigeriaanse makelaar Chelsea Lazkani is de nieuwste aanwinst van The Oppenheim Group en de nieuwe beste vriendin van Christine Quinn. Helaas komt elke serie ook aan een eind, want seizoen 5 van Selling Sunset heeft maar 11 (10 normale en één reünie) afleveringen.

Selling Sunset-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over het Britse accent van Chelsea Lazkani

Aanraders

Gelukkig hebben wij 10 series die je sowieso wilt kijken als je van Selling Sunset houdt. Wij zetten ze voor je op een rij.

1. Selling Tampa

Als je van Selling Sunset houdt, dan heb je vast en zeker ook gehoord van Selling Tampa. Deze serie is een zustershow van Selling Sunset en speelt zich af in Tampa, Florida. Hier volgt de serie een groep makelaars die werken bij de volledig vrouwelijke makelaardij Allure Realty.

2. The Real Housewives of Beverly Hills

Als je Selling Sunset kijkt voor de rich and famous, dan is The Real Housewives of Beverly Hills de perfecte serie om te kijken. Deze serie zit namelijk vol met rijkdom en drama en is te bekijken op Netflix.

3. Million Dollar Beachhouse

Ruil LA in voor The Hamptons en je hebt de Netflix-serie Million Dollar Beachhouse. Deze show volgt een groep makelaars terwijl ze werken aan het verkopen van huizen voor miljoenen dollars.

4. Flip It Like Disick

Altijd al een fan geweest van Scott Disick in Keeping Up With The Kardashians? Dan wil je deze serie direct gaan bingen. In deze show vol dure huizen gaat Scott Discik samen met zijn team eropuit om luxe huizen te renoveren, wat resulteert in een hoop stress, chaos en drama.

5. Dream Home Makeover

Als je obsessed bent met interieur, dan is Dream Home Makeover de perfecte serie voor jou. In deze Netflix-serie zie je hoe Syd en Shea McGee gezinnen helpen met het uitgebreid omtoveren van hun huis.

10 dingen over Selling Sunset en de cast die je nog niet wist

6. The Hills: New Beginnings

Deze bekende serie ken je vast al van vroeger, maar de show heeft een upgrade gekregen. In The Hills: New Beginnings volg je de levens van de socialites van LA. Zo zie je oude maar ook nieuwe gezichten, waaronder Brody Jenner en Spencer en Stephanie Pratt.

7. The Kardashians

Waarschijnlijk ben je al begonnen met het bingen van deze serie, maar zo niet, dan verdient hij zeker een plekje op je lijst. Fans gaan op Twitter namelijk compleet los over de eerste aflevering van ‘The Kardashians’ en ze zeggen allemaal hetzelfde over Tristan Thompson.

8. The World’s Most Amazing Vacation Rentals

Ben je nog op zoek naar een plek voor je volgende vakantie? Laat je dan vooral inspireren door de Netflix-serie The World’s Most Amazing Vacation Rentals. In deze heerlijke serie bezoeken een groep reizigers de meest fantastische vakantiewoningen over de hele wereld.

9. Million Dollar Listing New York

Deze serie zit vol met nog meer luxe huizen en appartementen en laten de mooiste woningen van New York City zien. Als jij leeft voor de drama in Selling Sunset, dan ga je deze serie geweldig vinden.

10. Motel Makeover

Ben je op zoek naar compleet iets anders? Dan is de serie Motel Makeover wellicht een goede keuze. In deze serie volg je een paar beste vriendinnen en zakenpartners die een vervallen motel omtoveren tot de nieuwste hotspot.

Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

Welke serie ga jij als eerst bingen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.