Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Neutrale en minimalistische nagels voor de lente: zo creëer je ze zelf

Abstracte en fluwelen nagels zijn hot and happening op dit moment, maar daarnaast zijn simpele en minimalistische nagels met neutrale kleuren ook weer een opmars aan het maken. Neutrale nagels mogen deze lente weer en ze doen meer voor je outfit dan je denkt. Nog meer goed nieuws? Je kunt ze makkelijk thuis. maken.

We geven je wat inspiratie en tips hoe je de nagels zelf maakt.

Neutrale nagels

Nageltrends komen en gaan, maar simpele en rustige nagels blijven altijd on trend. De nagels zijn niet alleen erg rustig in eerste opzicht, ze zijn ook nog eens erg makkelijk om te maken en passen bij elke outfit. Ze ook zeggen niet voor niets: less is more.

Je nagels zijn belangrijker dan je denkt. Een felle kleur of aparte lak valt snel op, en dat is natuurlijk ook wat we willen, maar neutrale nagels zijn daarentegen iets rustiger. Ze leggen de focus dan ook meer op andere dingen, zoals je outfit en coupe. We leggen je uit hoe je ze thuis creëert.

Zo maak je thuis de neutrale nagels

Voor het maken van de neutrale nagels heb je gelukkig niet meer nodig dan een goede nagellak en een goede coat. Vooral dat laatste is erg belangrijk, omdat je de nagellak natuurlijk zo lang mogelijk wilt laten zitten. Om de ultieme zachte look te creëeren op je nagels is het belangrijk een paar keer je nagels te lakken, maar met een dunne laag. Drie keer lakken is goed, maar probeer de lagen niet te dik te maken, anders beschadigen je nagels sneller.

Shop hier de fijnste nagellak en topcoat:

Looks met rustige kleuren

Naast simpele looks met één kleur neutrale nagellak, zoals beige, zijn er nog veel meer looks en kleuren die je kunt aanbrengen op je nagels. Zo kun je je nagels een abstracte twist of een French manicure geven met neutrale kleuren. We delen onze favoriete looks.

1. Van donker naar licht

2. Op z’n neutraalst

3. Dunne French manicure

4. Nude nagels

5. Neutrale nagels met abstracte twist

6. Ombre

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.