Britta van Aggele
Britta van Aggele Reizen 7 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze 4 dingen wil jij deze zomer zeker doen als je op Ibiza te vinden bent

Ibiza, het eiland waar alles kan. Deze uitspraak heb je waarschijnlijk voorbij horen komen in de Nederlandse film Verliefd op Ibiza, maar het is echt zo. Op dit prachtige eiland is er voor elk wat wils. Maar wij zetten 4 dingen voor je op een rij die jij deze zomer zeker wilt gaan doen als je op Ibiza te vinden bent.

Deze 4 dingen maken jouw bezoek aan Ibiza helemaal compleet.

Ibiza

Ibiza is een hele populaire vakantiebestemming. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want op het eiland is ontzettend veel te doen. Zo staat het eiland vol met prachtige natuur, veel heerlijke stranden en kan je er ook nog eens goed feesten. Clubs als Ushuaïa en Pacha staan deze zomer namelijk weer vol met wereldberoemde dj’s die er gegarandeerd voor zorgen dat jij op de dansvloer staat.

Maar ondanks dat je dit waarschijnlijk allemaal al weet zijn er ook nog genoeg onontdekte activiteiten te vinden op dit prachtige eiland. Daarom zetten wij 4 dingen voor je op een rij die je deze zomer zeker wilt doen als je op Ibiza te vinden bent.

1. Aardbeien bestellen bij The Perfect Dip

Bij The Perfect Dip kan je heerlijke aardbeien die gedipt zijn in chocolade bestellen. De aardbeien zijn met pure, melk of witte chocolade te verkrijgen en kunnen ook een prachtige kleur naar keuze krijgen. Daarnaast worden de aardbeien ook nog eens versierd met prachtige spikkels of glitters. Dit zorgt er niet alleen voor dat de aardbeien extra lekker smaken, maar laat ze er ook nog eens Instagram-waardig uitzien.

De aardbeien zijn in dozen van 8, 12 of 36 stuks verkrijgbaar, maar kunnen voor evenementen zoals een bruiloft ook in grotere aantallen worden besteld. Perfect dus om als cadeau te geven of om er zelf van te genieten tijdens een picknick bij Es Vedrà.

2. Een fietstour boeken bij Bamboo Bike Tours Ibiza

Wil je een keer iets anders doen dan uren door Ibiza-stad lopen of met de auto over het eiland crossen? Dan is Bamboo Bike Tours op Ibiza the way to go. Dit bedrijf verzorgt namelijk fietstours over het eiland, die ervoor zorgen dat je op hele nieuwe plekken op Ibiza terechtkomt.

Bij dit bedrijf zijn er verschillende tours te boeken. Zo kan je ervoor kiezen om een privé tour te nemen of je aan te sluiten bij een open tour. Direct een goede manier om andere mensen te ontmoeten die Ibiza aan het ontdekken zijn. Onder begeleiding van hele leuke Nederlandse tourgidsen krijg je in 2, 3 of 4 uur de highlights van het eiland te zien.

3. Yoga volgen en lekker ontbijten bij Aiyanna

Naast het afgaan van alle gave feesten op Ibiza kan je op het eiland ook heerlijk tot rust komen. Dit kan je bijvoorbeeld ontzettend goed doen bij de prachtige beachclub Aiyanna. Hier kan je namelijk voor maar €30,- een yoga les van een uur volgen, waarna je ook nog kan genieten van een heerlijk ontbijt. Perfect om je dag mee te beginnen als je het aan ons vraagt!

4. Een verzorgde picknick boeken bij Into the Wild Picnics

Heb je iets te vieren? Dat kan je goed doen met Into the Wild Picnics. Dit bedrijf verzorgt luxe picknicks op Ibiza, voor bijvoorbeeld een verjaardag, aanzoek, jubilea of een romantische date. Voor deze picknick kan je uit verschillende thema’s en heerlijk eten en drinken kiezen om jouw ervaring helemaal compleet te maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.