Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reizen 20 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

NSMBL’s Ibiza Guide #3: bij deze legendarische clubs dans je de dag én nacht weg

Ibiza, het eiland van vrijheid, zon, zee en strand. Er is voor ieder wat wils, zolang je de juiste plekken opzoekt – en dat is precies waar ik je bij ga helpen. In de afgelopen jaren heb ik een heleboel parels bezocht, die van iedere vakantie een feestje maakten.

Het eiland heeft zoveel mooie natuur te bieden, alleen moet je er wel voor op pad. Ga jij binnenkort naar Ibiza? Al eerder schreef ik over mijn favoriete restaurants op het eiland.

Grote kans dat je er niet alleen voor de natuur komt, maar ook voor het iconische nachtleven op het eiland. Ik vertel je alvast welke clubs je wil bezoeken. Dan kan je daarna uitbrakken op één van de mooiste stranden van Ibiza.

NSMBL’s Ibiza guide #2: mijn favoriete stranden en beachclubs om de hele dag te chillen

Bij deze clubs op Ibiza dans je de dag én nacht weg

Hierbij mijn favorieten op het eiland, waar je de beste dj’s en fijnste ambiances vindt. En helaas ook de duurste drankjes…

1. DC-10

Een echte klassieker op Ibiza en ook één van mijn favorieten: DC-10. Vlakbij het vliegveld vind je het terrein, waar ook een buitenlucht club bij is, waardoor je danst onder de landende vliegtuigen. Ieder jaar verrast de club weer met unieke concepten, maar het welbekende Circoloco komt ieder jaar weer terug. Ben je op maandag in Ibiza? Waag dan zeker een dansje bij Circoloco.

2. Pacha

Zeg je Ibiza, dan zeg je Pacha. Het is een gangbare club, maar op het moment dat je als eerste binnenstapt snap je waarom. Het is ruim en licht opgezet, en je hebt er prachtige tuinen en dakterrassen om een drankje te drinken. De hele week door vinden er allemaal verschillende soorten feesten plaats: van ’90’s muziek tot beuktechno.

3. Cova Santa

Cova Santa is een toegankelijke club op een adembenemende locatie in Sant Josep. De club is namelijk tegen een oude grot aangebouwd. Cova Santa begon als restaurant (wat het nog steeds is), maar is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkende club. Het is de favoriet van velen en zo ook van mij.

4. Amnesia

Amnesia is één van de meest iconische clubs op Ibiza en er vindt iedere avond weer een bizar feest plaats. Een veel bezocht concept is Elrow, daar heb je misschien weleens van gehoord. Dit kleurrijke feestje barst van de confetti en top dj’s.

5. Ushuaïa

Zin in een feestje overdag? Dan is Ushuaïa in Playa d’en Bossa de perfecte plek. De buitenluchtclub zit vast aan het gelijknamige hotel. Je vindt hier voornamelijk feestjes met elektronische muziek, dus als je daarvan houdt wil je hier een keer naartoe.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.