Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 jul 2024
Leestijd: 5 minuten

5 handige tips om The Eras Tour van Taylor Swift goed door te komen

Het is eindelijk tijd: The Eras Tour van Taylor Swift! We kunnen het bijna niet geloven *we can’t calm down, we’re going to The Eras tour!!!!* 4, 5 en 6 juli staat Taylor in Amsterdam en omdat het een geweldige (maar mega drukke) avond gaat worden kan je jezelf maar beter goed voorbereiden.

Eras Tour van Taylor Swift

The Eras Tour is alweer de zesde concerttournee van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift. Haar tournee begon op 17 maart 2023 in Glendale, Arizona en eindigt op 8 december in Vancouver, Canada. Maar voordat dit zover is komt Taylor Swift ook nog even gezellig naar Nederland en wij zijn erbij.

Op 4 juli zullen wij in het stadion staan en een goede voorbereiding op het concert van ons leven is niet onbelangrijk. Daarom zetten we voor onszelf, maar natuurlijk ook voor jullie nog een paar belangrijke en handige tips op een rij die je moet weten voordat je naar The Eras Tour van Taylor Swift gaat.

Travis Kelce onthult of hij moest buigen voor prins William

1. Hoe laat moet je in de Johan Cruijff ArenA zijn?

Als je zitplekken hebt mag je vanaf half 5 ‘s middags naar binnen. Gelukkig hoef je in dit geval niet te vechten om een plek, dus wij raden je aan vooral niet te vroeg te komen. Als je staanplaatsen hebt is de kans groot dat jij vooraan wilt staan. We hebben alleen een teleurstellende melden. Het is namelijk niet toegestaan om in de openbare ruimte rondom de Johan Cruijff ArenA te overnachten en/of meerdere dagen te kamperen in de avond van 3, 4 en 5 juli en/of ervoor.

Als je dit wel doet is de kans groot dat je een boete zal ontvangen van de politie. Zij houden namelijk toezicht op het terrein. Dus toch maar op tijd de wekker zetten om de dag zelf naar het stadion te reizen.

2. Merch kopen

De openingstijden van de merchandise stands zijn als volgt:

  • Woensdag 3 juli – 12:00 uur – 20:00 uur (na 20.00 uur wordt het terrein afgesloten)
  • Donderdag 4 juli – 10:00 uur – einde show
  • Vrijdag 5 juli – 10:00 uur – einde show
  • Zaterdag 6 juli – 10:00 uur – einde show

Je kan dus, als je wilt, al erg op tijd aan merch komen, maar vergeet niet dat je er daarna nog heel de dag moet staan. De locatie gaat voor mensen met normale tickets namelijk pas om half 5 in de middag open. En zoals je weet is het concert van Taylor Swift niet bepaald kort, dus wij adviseren je vooral om je benen nog even te sparen als dat kan.

Travis Kelce op podium bij Taylor Swift: dit zijn de grappiste reacties op het internet

3. Duur van het concert

We willen ook nog even als tip meegeven dat je vooral niet moet onderschatten hoelang het concert precies duurt. Wel 3 uur en een kwartier, zonder het voorprogramma, om precies te zijn. Zorg er dus voor dat je genoeg hebt gegeten en gedronken en neem voor de zekerheid wat Dextro mee. Je weet maar nooit wat in een geval van nood goed van pas komt!

4. Dit trek je aan naar The Eras Tour

Het concert van Taylor staat ook bekend om alle geweldige outfits die fans aandoen. De ene nog creatiever dan de ander en als jij nog op zoek bent naar de nodige inspiratie ben je op het goede adres. Wij hebben namelijk eerder al een artikel geschreven over een website die alle The Eras Tour-outfit inspiratie geeft die je maar nodig hebt!

En hoewel een geweldige outfit normaal niet af is zonder een lekkere hak of een stralend laarsje, willen we je dit keer aanraden om toch sneakers aan te doen. You’re feet will thank us later!

5. Eten & drinken

Helaas is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar het concert (duhhh!). Als je dat wel doet zal je dit moeten weggooien bij de ingang van het stadion. Maar wees niet bang. Om en in de Johan Cruijff ArenA zijn genoeg plekjes waar je even lekker wat kunt eten. En dit zal je nodig hebben, als je nog heel de avond moet gaan zingen en dansen.

Deze liedjes van Taylor Swift haar nieuwe album gaan over Travis Kelce

6. Moet je plassen..?

Bij zo’n lang concert als Taylor Swift is de kans groot dat je tussendoor een keer moet plassen. Maar wanneer is het eigenlijk een goede tijd om naar de wc te gaan? Als je echt niet tijdens de show naar de wc wilt, is het een goed idee om van te voren nog even snel te gaan. Dit kan je doen tussen het voorprogramma en de show van Taylor zelf.

Heb je nou echt hoge nood tijdens haar concert? Dan moet je zelf een keuze gaan maken welk liedje je wel zou kunnen missen. Good luck with that choice! Maar echte Taylor Swift-fans kunnen haar liedjes ook vanaf de wc meezingen.

7. Er wordt een fanproject georganiseerd

Zoals bij veel concerten wordt er ook in Amsterdam een fanproject georganiseerd voor Taylor Swift. Wist jij hier nog niet vanaf? Than listen up!!!

Tijdens het refrein van het nummer Bejeweled is het de bedoeling dat alle fans in het stadion een oranje glitter gifje laten zien. Dit om Taylor te verassen en haar te laten zien dat ze Amsterdam letterlijk laat glinsteren. Hoe leuk! Wat het fanproject precies inhoudt hoor je in de video hieronder:

@lovingisthenantidote

🧡FAN PROJECT TAYLOR SWIFT AMSTERDAM 🧡 4, 5, 6 JULI – ENGLISH BELOW! 🎤 Tijdens The Eras Tour op 4, 5 en 6 juli houden we tijdens HET REFREIN VAN BEJEWELED onze smartphone omhoog waarop deze glittervideo afspeelt. ✨️ Hiermee verrassen we Taylor en laten we haar zien dat ze Amsterdam – na 9 jaar afwezigheid – nog steeds kan laten glinsteren! 🧡 Waarom oranje? Het is DE kleur van Nederland. Zo zetten we Nederland op de kaart en zorgen we ervoor dat Taylor Swift deze drie avonden in Amsterdam nooit meer vergeet! Je smartphone is groter en feller dan de armbandjes die we om hebben én oranje steekt lekker af tegen de blauwe kleur van Midnights (complementaire kleur). 📱Download deze video of download de gif/video zonder watermerk op taylornederland.nl (link in bio!). Op de website vind je overigens ook meer informatie! Vergeet dit niet de delen met al je Swiftie-vrienden! ENGLISH: 🎤 During The Eras Tour on the 4th, 5th, and 6th of July, we’ll hold up our smartphones playing this glitter video during the CHORUS OF BEJEWELED. ✨️ With this, we’ll surprise Taylor and show her that she can still make Amsterdam sparkle after being absent for 9 years! 🧡 Why orange? It’s THE colour of the Netherlands. This way, we’ll put the Netherlands on the map and ensure that Taylor Swift never forgets these three nights in Amsterdam! Your smartphone is bigger and brighter than the bracelets we’re wearing, and orange stands out nicely against the blue of Midnights (complementary colour). 📱 Download this video or download the video without a watermark at taylornederland.nl (link in bio!). You’ll also find more information on the website! Don’t forget to share this video with your Swiftie-friends! #theerastour #fanproject #amsterdam #taylorswift #taylorswiftamsterdam #taylorswifttok #dutchswities #taylorswiftfanprojectamsterdam #taylornederland @Glennaerts @melanie @Laura @Silvy | Taylor Nederland @Fleur<3

♬ bejeweled – sped up songz

Nu ben je helemaal klaar om te gaan genieten van het concert. Super veel plezier!

$$$ – Dit zijn alle huizen van Taylor Swift en de duizelingwekkende prijzen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.