Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Uhhhh wat: That ’70s Show-acteur zou verschillende vrouwen hebben gedrogeerd

Wat ís dat toch met grote namen in de mediawereld.. de 47-jarige Danny Masterson, beter bekend als Steven Hyde uit That ’70s Show, wordt verdacht van verkrachtig en drogering. En daar bedoelen we mee: hij zou zijn vermeende slachtoffers gedrogeerd hebben om ze daarna te kunnen verkrachten. Dat onthulde de openbaar aanklager volgens Amerikaanse media dinsdag in zijn slotpleidooi tijdens de verkrachtingszaak tegen Masterson. De zaak werd vorig jaar nietig verklaard omdat de juryleden het niet eens konden worden, maar het gaat nu dus tóch door.

That ’70s Show-acteur zou verschillende vrouwen hebben gedrogeerd

That ’70s Show is een feel good, easy going televisieprogramma wat tussen 1998 en 2006 werd opgenomen en uitgezonden. Inmiddels is natuurlijk alles terug te kijken via streamingdiensten en wij hebben ook heel wat afleveringen gezien. De kans dat je Danny (ofwel ‘Hyde’) kent, is dan ook groot. Toch lijkt het erop dat hij in het echte leven de duistere kant op ging. Danny wordt ervan beschuldigd drie vrouwen tussen 2001 en 2003 te hebben verkracht. “De verdachte drogeert zijn slachtoffers om controle te krijgen. Hij doet dit om zijn slachtoffers het vermogen te ontnemen om in te stemmen”, zei de openbaar aanklager in de Amerikaanse stad Los Angeles.

Scientology

Ja, die ongrijpbare kerk waar Tom Cruise zo’n beetje hoofdlid van is. Ook Danny Masterson is Scientology-aanhanger en daarom hij hier in eerste instantie mee weggekomen zijn. Scientology vindt Danny ontaantastbaar door zijn celeb-status, iets wat natuurlijk een hele enge gedachte is. Wat is de geloofsovertuiging bij Scientology? Nou, dat een persoon een onsterfelijk spiritueel wezen is, die een gedachte en een lichaam bezit, en dat de persoon fundamenteel goed is. Het leven dat men zou moeten leiden is een van voortdurend geestelijk en ethisch onderwijs, voorlichting en verbetering, zodat je gelukkig kan zijn en uiteindelijke redding bereikt.

Daarnaast is het doel om efficiënter te zijn in het verbeteren van de wereld. Klinkt allemaal niet verkeerd, maar in de praktijk pakt het vaak toch anders uit.In Duitsland wordt het bijvoorbeeld niet als Godsdienst gezien maar mag het wel geassocieerd worden met “brainwash”-activiteiten. Het wordt vaak als een sekte gezien, je komt er namelijk ook niet zo maar uit. Tjsa en als je dan als onaantastbaar wordt gezien..

Blake Lively krijgt rood haar voor ‘It Ends With Us’ en dit zijn de eerste beelden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.