Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 5 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de raarste cadeaus die celebrities aan elkaar hebben gegeven

Het is vandaag 5 december en dat houdt natuurlijk in dat het vanavond pakjesavond is. Nu nog hopen dat de Sint ook iets leuks voor jou heeft meegenomen dit jaar. December blijft feest, want ook de kerstdagen komen er weer aan. Deze hele maand staat in het teken van cadeaus. Maar.. het geven van leuke pakjes blijkt nog een hele kunst. Deze celebrities sloegen traditionele cadeautjes zoals de standaard douchegel, sokken en zakdoeken over en gingen voor een wel héél apart cadeau.

Je moet het maar willen…

Opmerkelijke cadeau-inspiratie van de rich & famous

Sommige mensen zijn nou eenmaal beter in cadeautjes kopen dan anderen. Als je lootjes hebt getrokken zul je misschien al wat hoop dat die ene persoon, die iedereens wensen door en door kent, dit jaar jouw presentje mag verzorgen. Of deze celebrities nou juist wél een talent hebben voor cadeautjes kopen of juist niet, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Opvallend en memorabel zijn ze in ieder geval wel.

1. Sam Smith werd door Ed Sheeran verrast met een marmeren piemel

Tijdens een TV-interview bij The Kelly Clarkson Show vertelde Sam Smith dat hij een wel héél apart cadeau van zijn collega-zanger Ed Sheeran had gekregen. In eerste instantie ging hij er (net zoals wij) vanuit dat het een grap was, maar Sam Smith was zo vrij om een 2 meter grote marmeren piemel te geven. De pielemuis weegt zo’n 2000 kilo en zal met een hijskraan naar binnen gebracht moeten worden.

2. Scarlett Johansson maakte haar cadeau aan Ryan Reynolds wel héél persoonlijk

Heb jij nog een verstandskies (of alle vier) in je mond zitten of moeten ze nog doorkomen, dan heb je geluk. Dan kun je je geliefde dit jaar misschien nog verrassen met een stukje van jezelf. Letterlijk. Scarlett Johansson liet haar verstandskies trekken en terwijl ze high was van alle medicatie en pijnstillers van de tandarts vond ze het toch wat zonde om al haar verstand weg te gooien. Ze liet de kies dippen in goud en hing het aan een ketting voor haar toenmalige lover Ryan Reynolds. Op zijn minst een tikje luguber te noemen, maar Ryan kon het waarderen.

3. Katy Perry gaf haar ex een “we-cadeau

Een jaar voordat Katy Perry en Russell Brand definitief besloten uit elkaar te gaan liet de zangeres al vrij duidelijk doorschemeren dat ze haar man niet per sé meer in de buurt hoefde te hebben. Ze gaf hem een peperduur ($200.000) ritje naar de ruimte met het Virgin Galactic ship voor zijn 35-ste verjaardag. Zo werd “go to hell” wel héél letterlijk genomen. Kost wat, maar dan heb je ook wat… Minder.

4. Gigi Hadid laat Bella smooth smeren

Je zou denken dat de modellen-zussen groots uitpakken als het gaat om cadeaus, maar Gigi bewees het tegendeel. Ze gaf Bella een botermes van de MoMa Design store (de winkel die bij het Museum of Modern Art in New York hoort) dat je voor $24 zelf kunt bestellen. Handig ding wel, moeten we haar nageven.

Broodmes Moma cadeau Gigi Hadid aan Bella
Moma Design Store

5. Eminem gaf een spicy cadeau aan Elton John

Toen Eminem in zijn hoogtijdagen onterecht ervan werd beschuldigd homofoob te zijn was Elton John daar om hem te steunen. De twee werden vrienden en om hun vriendschap te bezegelen pakte Eminem groots uit voor het huwelijk van Elton John. Hij gaf namelijk twee gouden cockrings met diamanten op fluwelen kussentjes. Romantisch…

Heel veel cadeautjes voor jullie: de NSMBL ADVENT GIVEAWAY is van start gegaan!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.