Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 14 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid laat zien waarom 90’s chunky blonde highlights dé trend van dit moment zijn

Waar Bella Hadid is, daar zijn trends. Of je nou op zoek bent naar haarinspiratie of een nieuwe outfit: je hoeft maar even rond te kijken op het Instagram-account van Bella Hadid en je vindt alle inspiratie die je nodig hebt. Nu hebben wij het model gespot met 90’s chunky blonde highlights en wij zijn obsessed.

Het staat haar echt geweldig.

Bella Hadid

Bij Bella Hadid zijn we altijd op het juiste adres als het om trends gaat. Zo liet ze dit jaar al zien dat de skinny brows weer helemaal een trend worden en zagen wij haar met een iconisch Sporty Spice-kapsel. Do we need to say more?

Nu laat het model zien dat ze weer een jaren 90 geïnspireerde schoonheidstrends rockt. In een van haar recente Instagram-posts zien we Bella namelijk met 90’s chunky blonde highlights voor een fotoshoot en wij zijn obsessed. De caption van de fotoserie luidt: “@renellaice @emmawyman bts ..on tha farm.”

Fotoshoot

Bella rockt de chunky blonde highlights in een strakke hoge staart en combineert het met een rood gebreid setje dat bestaat uit een broekje en een vest. Bella Hadid maakt de look af met een paar torenhoge witte hakken. De blonde highlights zorgen voor een mooi contrast in haar donkerbruine haar en wij zijn helemaal fan van deze look.

De fotoshoot is een onderdeel van een serie aan shoots voor POP Magazine. We zien Bella Hadid namelijk in verschillende fotoseries schitteren. Al de foto’s zijn gemaakt op haar familieboerderij en dat is precies wat deze shoot extra leuk maakt. Zo zien we Bella niet alleen tussen de hooibalen liggen, maar poseert ze ook in het gras en met een paard. In de fotoserie zijn zelf een paar super schattige geitjes te zien. Echte boerderij-vibes dus.

Een hele geslaagde look als je het aan ons vraagt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.