Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 2 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid draagt een Sporty Spice-kapsel en wij zijn obsessed

Dat we Bella Hadid in de gaten moeten houden voor de nieuwste trends wisten we al. Afgelopen week liet zij zien dat skinny eyebrows weer helemaal een comeback maken en eerder deze maand deelde ze op haar Instagram-account een foto van haar in een van de grootste jassentrends voor komend najaar. Nu hebben wij haar weer gespot met een iconische look: een Sporty Spice-kapsel.

Je kan de look zelf gemakkelijk namaken.

Spice Girls

Als er een meidengroep is die veel effect had op het modebeeld, dan zijn het wel de Spice Girls. Sterker nog, hun iconische looks zien we nog steeds in de beauty- en modewereld terug. Denk bijvoorbeeld aan Jennifer Lopez die een Spice Girls-kapsel creëerde met een moderne twist of Cardi B die een video plaatste met chunky highlights.

Bella Hadid is ook groot fan van de Spice Girls en heeft al meerdere keren inspiratie gehaald uit de populaire meidengroep. Zo zagen we haar begin 2021 met chunky highlights in de voorste plukken van haar haar en nu hebben we haar – in een recente Instagram-post – met een nieuw kapsel gespot die is geïnspireerd door niemand minder dan Sporty Spice.

Kapsel van Bella Hadid

Het model plaatste afgelopen week een serie foto’s op Instagram waarop ze te zien was met een bubbel paardenstaart. Dit is een van de grootste haartrends van dit moment, komt rechtstreeks uit de jaren 90 en is heel simpel te maken. Je creëert het kapsel al met een paar elastiekjes.

Bella maakt haar kapsel af met twee kleine lokken die langs haar gezicht vallen. Om het nog meer een 90s twist te geven combineert Bella het met een trainingsbroek, een paar metallic sneakers en een paar gouden oorringen met haar naam erin. Aangezien de jaren 90 helemaal terug zijn vinden wij deze look zeer geslaagd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.