Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 14 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Fans denken dat dít de nieuwe liefde van Kim Kardashian is

Kim Kardashian was afgelopen weekend te zien in de SNL-show, ze maakte hier haar presentatordebuut. Wij vinden dat ze het geweldig deed en fans zijn het helemaal met ons eens. Kim Kardashian werd diezelfde avond gespot met een mannelijke celebrity en fans gaan nu helemaal los om het duo en ze hopen dat er romantiek opbloeit tussen de twee.

Hot couple alert.

Kim Kardashian bij SNL

Kim Kardashian presenteerde dit weekend Saturday Night Live. Ze bespotte niet alleen zichzelf, ook haar familie moest eraan geloven. Kim onthulde bijvoorbeeld dat ze van Kanye West is gescheiden om zijn persoonlijkheid en ze noemde Corey – de vriend van haar moeder Kris Jenner – een gold digger. Juicy!

De afgelopen dagen gingen fans van Kim Kardashian al los over een video op Instagram waarin Kim te zien is. Een fan had namelijk behind-the-scenes beelden gemaakt. Hierin was te zien hoe Kim Kardashian nog net niet van het podium werd getrokken om zich klaar te maken voor haar volgende scène. Nu hebben fans een foto op Instagram gevonden waarop Kim Kardashian te zien is met niemand minder dan Gossip Girl-acteur Chace Crawford en ze zijn obsessed.

Liefdesleven Kim Kardashian

Fans hebben er altijd vertrouwen in gehad dat Kim en Kanye weer bij elkaar zouden komen. Wij dachten dit ook toen het koppel op verschillende plekken samen werd gespot. Helaas lijkt het er toch niet op dat dit gaat gebeuren, want de scheiding lijkt nog steeds door te gaan. Nu lijkt het er wel op dat fans een nieuwe romantische interesse hebben gevonden voor kim.

Kim en Chace waren samen te zien in de SNL-aflevering van dit weekend. Ze stonden tegenover elkaar in een scène waarin de Bachelorette werd nagebootst. De twee poseerden ook backstage samen voor een foto en die heeft Chace nu gedeeld op zijn Instagram-account. Fans zijn in ieder geval enthousiast over het idee van deze twee samen en ook wij zien deze combinatie wel zitten.

Reacties

De caption onder het bericht van Chace luidt: “‘Pink isn’t just a color, it’s a lifestyle’ is what I think I heard Kim say once. Thanks for having me on @nbcsnl with @kimkardashian.” Fans lieten al snel hun mening horen. Zo schreven fans, “I ship them,” en “hot couple alert,” and “kinda… cute together.” Een andere fan reageerde, “Chace Crawford and Kim Kardashian is the duo I didn’t know I needed.” Wij denken er precies zo over.

Tijdens ‘The Dream Guy’-scène zagen we Kim voor de acteur staan toen ze zei, “Chace, I had so much fun at the go kart track with you. Thank you for telling me all about your gigantic hit show Gossip Girl,” voordat ze hem een “token of her love” overhandigde.

Helaas moeten we fans wel teleurstellen, Chace heeft namelijk een vriendin. Dit is Rebecca Rittenhouse, waarmee hij dit jaar in juli nog werd gespot tijdens een romantisch uitje. We kunnen voorlopig dus alleen van dit koppel genieten op ons scherm.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.