Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 13 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Fan van abstracte nagels? 22x abstracte nailart die je wil proberen

Abstracte nagels zijn hot and happening. De nagels zijn niet alleen al leuk om naar te kijken, ze zijn ook ontzettend leuk om zelf te maken. Aan abstracte nailart zijn namelijk geen tot weinig regels verbonden: zolang er maar felle kleuren en abstracte vormen in voorkomen, is het goed. De perfecte nailart om mee te experimenteren en te spelen, als je het ons vraagt.

Heb je zin om thuis aan de slag te gaan met de nagels? Dan wil je deze abstracte nailart gegarandeerd proberen.

Abstracte nailart

Als het gaat om nagels zijn er meer dan genoeg trends die we kunnen opvolgen. Denk bijvoorbeeld aan de fluwelen nagels, maar ook neutrale en nude nagels zijn erg populair. Net als af en toe de kleur van je lokken veranderen is je nagels zo nu en dan een ander kleurtje geven ook erg essentieel. Het geeft je nagels weer een frisse uitstraling en met abstracte nagels gaat dat zeker lukken.

Op Instagram is genoeg inspiratie te vinden voor abstracte nailart. Om je nagels die frisse uitstraling te geven hebben we 22 abstracte nagels verzameld die leuk zijn om eens thuis uit te proberen en na te maken. Van simpele swirl nagels tot uitdagende en gedetailleerde plaatjes: deze nagels wil je aankomend seizoen proberen.

1. Gouden swirls

2. Gedetailleerde abstracte nailart

3. Wavy

4. Zwarte abstracte swirls

5. Nudes

6. Groene tinten

7. Gekleurde swirls

8. Roze vormen

9. Blauwe abstracte swirls

10. Zomerse details

11. Beige swirls

12. Less is more

13. Abstracte lentekleuren

14. Black and white abstracte nailart

15. Pastelkleuren

16. Minimalistische en abstracte vormen

17. Groene French manicure

18. Neon abstracte nailart

19. Abstracte nailart met details

20. Fris

21. Ombre swirls

22. Verschillende kleuren en vormen

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan deze vrolijke en gedetailleerde nagels dit seizoen zeker uitproberen. Welke is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.