Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze actrice uit Sex Education krijgt een grote rol in Bridgerton seizoen 2

Bridgerton is precies wat we in 2020 nodig hadden. En dat bleek wel, want met recordbrekende kijkcijfers was de serie een van de populairste Netflix-Originals ooit. Nu is het wachten op seizoen 2, tot die tijd houden we alles over de serie in de gaten. Zo zijn we nu te weten gekomen dat een actrice uit Sex Education een hele grote rol in Bridgerton 2 gaat spelen.

We praten je bij.

Bridgerton: seizoen 2

Op 21 januari bevestigde Netflix eindelijk dat er een tweede seizoen van Bridgerton aankomt. En hoewel het waarschijnlijk nog even duurt, zijn de voorbereidingen in volle gang. Eerder verklapte creator Chris Van Dusen al dat er wel acht seizoenen kunnen verschijnen van de serie. Bridgerton is namelijk gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn.

Ook in seizoen 2 is er ruimte voor nieuwe verhaallijnen. Waar we in seizoen 1 het verhaal van Daphne Bridgerton en The Duke volgden, focust het tweede seizoen zich meer op oudere broer Anthony Bridgerton. En die heeft natuurlijk ook een grote liefde nodig om de romantiek erin te houden. Goed nieuws: zijn wederhelft is gevonden.

Simone Ashley speelt in Bridgerton

En Netflix haalt haar uit onze andere favoriete serie: Sex Education. Simone Ashley, die Olivia speelt in Sex Education (die scène met de banaan) gaat een hele grote rol spelen in het tweede seizoen van Bridgerton. Ze krijgt de rol van Kate Sharma, de nieuwe liefde van Anthony (gespeeld door Jonathan Bailey).

Het liefdesleven van Anthony is alles wat we nodig hebben voor een zoetsappig tweede seizoen. Volgens Deadline is Kate een “eigenzinnige jonge vrouw die geen tijd heeft voor dwazen”. Dat lijkt ons de juiste match voor Anthony, maar we zijn natuurlijk benieuwd wat Lady Whistledown ervan vindt. Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten op het tweede seizoen van Bridgerton.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.