Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele draagt een full leather-look tijdens date night met Rich Paul

Het moge duidelijk zijn dat Adele helemaal back is. Nadat ze afgelopen maand het hele internet op zijn kop zette met haar nieuwe single ‘Easy On Me’, vervolgens verscheen op de cover van de Britse Vogue en haar relatie met Rich Paul officieel maakte op Instagram, zorgt ze ook nu weer dat ze het gesprek van de dag is. Tijdens haar date night met Rich Paul verschijnt ze in een chique full leather-look.

En wij zijn obsessed.

Adele tijdens date night met Rich Paul

Eerder deze week werden Adele en sportagent Rich Paul gefotografeerd tijdens een basketbalwedstrijd tussen de Los Angeles Lakers en Golden State Warriors. Voor de avond met haar nieuwe liefde, trok Adele een van de grootste modetrends van dit seizoen uit de kast. De zangeres was gekleed in head-to-toe bruin leer en als je het ons vraagt, is dat onze nieuwe stijl voor komende herfst.

Adele maakt nieuwe relatie officieel met post op Instagram en fans gaan los

Adele combineerde de outfit met Louis Vuitton monogram-stukken, waaronder een donzige chocoladekleurige jas en een bijpassende tas met kettingdetails. Het moge duidelijk zijn dat Adele precies heeft begrepen hoe ze een date night op de juiste manier doet. Ze maakt de look volledig af met een blow-out, chunky oorringen en een goede dosis nagellak.

Allen J. Schaben / Getty Images Allen J. Schaben / Getty Images
Allen J. Schaben / Getty Images

Voor de gelegenheid gebruikte Adele de tas ook om haar gezicht te beschermen voor spannende momenten in de basketbalwedstrijd. De afgelopen weken laat de zangeres niet alleen met haar muziek, maar ook met haar outfits en make-uplooks zien dat ze helemaal terug is en dat ze zichzelf weer volledig laat zien. In de Britse Vogue vertelde Adele al eerder over haar gewichtsverlies en wat ze ervan vindt dat iedereen zich bezighoudt met haar gewicht. Ook hield ze een Q&A op haar eigen Instagram-account. Eén ding is zeker: wij willen meer outfits zien.

Adele bewijst dat ze deze TikTok-hack gebruikt met nieuwe foto op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.