Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op TikTok over een fout in seizoen 3 van You

Het is de hype van dit moment: het derde seizoen van de Netflix-hitserie You. Sinds 15 oktober zijn Joe en Love weer te zien. Ze zijn getrouwd, krijgen een kind en we zien hoe ze naar een nieuwe stad – genaamd Madre Linda – zijn verhuisd. Er gaan al veel theorieën rond over het nieuwe seizoen en oplettende fans hebben nu zelfs een fout gevonden in het derde seizoen.

Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Seizoen 3 van You

We hadden veel vragen nadat we de trailer van het derde seizoen van You hadden gezien. Seizoen 3 heeft al deze vragen beantwoord, maar er zijn er ook een hoop vragen bijgekomen. Komen Joe en Marianne volgend seizoen nog bij elkaar en hoe loopt het af met Henry? Helaas moeten we wachten tot seizoen 4 uitkomt voor antwoorden op deze vragen, maar niet alle vragen blijven onbeantwoord.

Zo leerden we vorige week al dat de nieuwe stad van Joe en Love een geheime betekenis heeft en hadden fan een theorie over wie Joe’s broer is in You. Fans hadden ook een theorie over het achtergrondverhaal van Joe en die is logischer dan je zou denken. Nu hebben fans weer wat nieuws gespot in het derde seizoen, want ze hebben een grote fout gevonden in een scene en wij vertellen je er alles over.

Twitteraars gaan los over derde seizoen van You

Oplettende kijkers

Gelukkig zitten er altijd oplettende kijkers tussen fans die ervoor zorgen dat ook wij geheime details in series zien. Deze keer is het geen detail, maar een fout die gespot is en het blijkt een behoorlijke fout te zijn. Een TikTok-gebruiker deelde op het platform een clip waarin we zien dat Love een bericht stuurt naar Marianne vanaf Joe’s telefoon.

Naast de berichten in het gesprek staan foto’s van Joe en Marianne, zodat je weet wie welke berichten heeft gestuurd. Love schrijft “kom zo snel mogelijk naar mijn huis. Noodgeval” als Joe, maar het bericht is niet wat onze aandacht trekt. Het is namelijk de foto van Joe die naast het bericht staat, die – als je goed kijkt – niet eens Joe blijkt te zijn.

@annabellleryan

IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG #You #youseason3 #joegoldberg

♬ original sound – Annabelle

TikTok-gebruiker

In de video is te zien hoe de TikTok-gebruiker – @annabellleryan – inzoomt op de foto van Joe en hoewel het op het eerste gezicht Joe lijkt te zijn, zien we al snel dat dit zeker niet Joe is. De TikTokker voegt de tekst “You season 3… JOE’S MESSENGER PIC?? HELLO??? toe samen met de caption: “I’M LOSING MY MIND???? WHO IS THAT?????? IT’S JOEY SILVERBERG.”

We horen Annabelle in de video vragen “Who is that?” terwijl we een man horen zeggen: “That’s him” waarop Annabelle reageert: “No it’s not.” Hoewel de foto best klein is zien we duidelijk dat dit niet Penn Badgley is, maar we vragen ons wel af hoe deze vreemde fout is ontstaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.