Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele deelt teaser en releasedatum van nieuwe muziek op Instagram

Na verschillende geruchten en fans die losgingen op Twitter over een eventueel album, heeft Adele nu laten weten met nieuwe muziek te komen. De Britse zangeres brengt op 15 oktober haar nieuwe single Easy On Me uit, deelt ze vandaag via Twitter en Instagram. Op Instagram zien we ook alvast de eerste beelden van de bijbehorende videoclip.

En dat belooft veel goeds.

Adele komt met nieuwe muziek

De fans van Adele kunnen opgelucht ademhalen, want de zangeres komt eindelijk met nieuwe muziek. Op 15 oktober verschijnt haar nieuwe single Easy On Me, nadat eerder bekend werd dat haar vierde album op 10 december uitkomt. Wat kunnen we van de nieuwe muziek verwachten? Adele deelt een eerste teaser op Instagram van het nummer Easy On Me en het lijkt erop dat deze single een ballad is.

Daarnaast zal het nieuwe album van Adele geen nummers over haar ex-man bevatten, ze stemde ermee in om na de breuk niet over hem te schrijven. Inmiddels is Adele weer gelukkig met haar nieuwe vriend Rich Paul, de NBA-agent die ze eerder deze maand voorstelde in een post op Instagram. Wellicht staan er wel nieuwe liefdesliedjes over hem op het album dat ze in december gaat uitbrengen.

Album

Afgelopen weekend gingen fans al los op Twitter over het nieuwe album. Nadat billboards met het nummer “30” over steden in de hele wereld verschenen (inclusief Beijing, Dubai, Stockholm, New York, Londen, Dublin, Milaan en Toronto om er maar een paar te noemen), gingen fans direct los op Twitter met een theorie over een vierde album van Adele. Volgens fans verwijst het nummer wederom naar een album van de zangeres, nadat ze haar eerdere albums de titels “19”, “21” en “25” gaf.

Die titels verwezen naar de leeftijd waarop ze aan het album begon te werken. Aangezien de zangeres momenteel 33 jaar oud is, zou het niet uitgesloten zijn dat haar volgende album de titel “30” draagt. En dat zorgt natuurlijk voor het nodige enthousiasme op social media. Een fan schrijft op Twitter, “Something is happening #30,” Terwijl een ander toevoegt, “Could these ’30’ billboards mean @Adele’s return is imminent? She hinted her new album might have that title back in 2019 #adele30.” Toch gaat het album Adele 4 heten.

Adele deelt make-uploze selfie op Instagram en fans gaan helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.