Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 12 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Adele onthult nieuwe details over haar relatie met Rich Paul en daten na de scheiding

Adele is de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. wij snappen wel waarom, want de zangeres is weer helemaal terug van weggeweest. Ze bracht op 15 oktober haar single ‘Easy on Me’ uit en fans gingen natuurlijk direct los. Nu heeft de zangeres in een recent interview een boekje opengedaan over haar datingleven en wij vertellen je alles wat je moet weten.

Ze heeft het niet makkelijk gehad.

Het leven van Adele

Adele is op dit moment overal in de media aanwezig. Van een Instagram-live tot radio-interviews: niks is te gek. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken met haar nieuwe album ’30’ die op 19 november uitkomt. De eerste single van het album is op 15 oktober al uitgekomen en fans – inclusief wij – hebben het nummer al helemaal plat gedraaid. Het nummer is intussen al 238.806.238 keer beluisterd en een ontzettend grote hit te noemen.

We zagen Adele eerder al in de welbekende 73 Questions With-interview van Vogue. Hierin gaf Adele een geniale reactie toen haar gevraagd werd te kiezen tussen William en Harry. Nu vertelt Adele in een intiem interview met het tijdschrift Rolling Stone opnieuw openhartig over het moederschap, haar datingleven en haar relatie met Rich Paul.

Adele had het meest hilarische antwoord op de vraag hoeveel sekspartners ze heeft gehad

Datingleven

In het gesprek vertelt Adele over haar leven als een van de grootste supersterren van de wereld. Die bekendheid zorgt er namelijk niet alleen voor dat leuk nieuws naar buiten komt. Adele vertelt dat ze het verwoestend vond om aan de wereld toe te geven dat haar huwelijk over was. “Then having so many people that I don’t know know that I didn’t make that work … it fucking devastated me,” vertelt ze aan Rolling Stone. “I was embarrassed. No one made me feel embarrassed, but you feel like you didn’t do a good job.”

Kevin Mazur/WireImage

Adele onthult ook dat haar vrienden haar na de scheiding op een blind date wouden sturen, maar vertelt dat ze daar niet echt voor in was. Ze zegt: “You can’t set me up on a f***ing blind date! I’m like, ‘How’s that going to work?’ There’ll be paparazzi outside and someone will call [gossip site] Deuxmoi, or whatever it’s f***ing called! It ain’t happening.” Ze vertelt wel dat ze probeerde te daten in LA, maar dat “duurde maar vijf seconden” omdat ze niet van casual seks hield en opzoek was naar meer. Gelukkig hoefde ze niet lang te zoeken, want ze kwam al snel haar grote liefde Rich Paul tegen.

Rich Paul

Adele en Rich hebben elkaar op een feest van een gemeenschappelijke vriend ontmoet. Ze zagen elkaar op de dansvloer terwijl de dj een nummer van Drake aan het spelen was. “I was like, ‘You should play something else,” vertelt Adele. “I love Drake. But you should play something else.” Adele maakte haar relatie met Rich Paul op 19 september Instagram-officieel en fans gingen natuurlijk direct los.

Hoewel het liefdesleven van Adele niet makkelijk is geweest, heeft het haar wel inspiratie opgeleverd voor haar nieuwste album. De moeilijke periode heeft haar ook een openhartige en gemakkelijke relatie opgeleverd en er voor gezorgd dat Adele zelfliefde heeft gevonden. “I’m not frightened of loneliness anymore,” vertelt de zangeres.

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet meer wachten tot het nieuwe album van Adele uitkomt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.