Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Adele reageert op de geruchten over haar verloving met Rich Paul

Adele is weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen met haar carrière gaat het ontzettend goed, maar ook in haar persoonlijke leven lijkt het beter dan ooit te gaan. De Britse zangeres werd tijdens de BRIT Awards namelijk met een serieuze diamanten ring om haar vinger gespot en het duurde niet lang voordat er verlovingsgeruchten rondgingen. Nu heeft niemand minder dan Adele zelf op deze geruchten gereageerd.

We krijgen eindelijk antwoord op al onze vragen.

De verloving van Adele

Adele heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. De 33-jarige zangeres bracht niet alleen haar single “Easy On Me” uit, maar kwam ook met een heel nieuw album genaamd “30”. Zowel de single als het album van Adele vielen bij fans flink in de smaak en wij kijken er dan ook niet van op dat de zangeres bij de BRIT Awards met drie prijzen naar huis ging.

Toch is haar succes niet de enige reden waarom ze de laatste tijd het gesprek van de dag is geweest. Bij de BRIT Awards verscheen Adele namelijk met een enorme diamanten ring om de ringvinger van haar linkerhand. Natuurlijk gingen fans direct compleet los over dit niet zo kleine detail, maar zowel Adele als Rich Paul bevestigden de geruchten niet.

Het vermogen van Adele is indrukwekkend – en niet alleen door de hoogte van het bedrag

Reactie

Nu lijkt het er toch op dat Adele een reactie heeft gegeven op verlovingsgeruchten die rondgaan. In en gesprek met Graham Norton in zijn talkshow vertelt Adele dat ze haar privéleven graag privé wil houden. Als Graham vervolgens hint naar de ring die de zangeres om haar ringvinger draagt vertelt ze: “If I was [engaged], would I ever tell anyone if I was or wasn’t?”

Toch laat Graham Norton het hier niet bij en in een tweede poging om iets bij Adele los te krijgen zegt hij: “As a casual observer it looks like you are.” Hierop antwoordt ze lachend: “All right”, waarop Graham zegt: “I’m taking that as a yes.” Het lijkt er dus zeker op dat Adele verloofd is met haar vriend Rich Paul, maar zeker weten doen we het niet.

@thegnshow

is adele engaged?💍👀 #thegnshow #grahamnorton #adele #adele30 #adelechallenge #adeleengaged #easyonme #heaven

♬ original sound – The Graham Norton Show

Baby

Hoewel de Easy On Me-zangers vertelt dat ze haar privéleven graag privé wil houden, laat ze toch doorschemeren dat ze in de nabije toekomst nog een baby wil krijgen. “It is absolutely 100% happening this year,” vertelt Adele over haar Las Vegas show, die eigenlijk begin januari had moeten beginnen. “It has to happen this year because I’ve got plans for next year. Imagine if I have to cancel because I am having a baby!”

Het lijkt erop dat Adele genoeg leuke dingen op de planning heeft staan. Wij zijn benieuwd!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.