Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Adele deelt een serie make-uploze foto’s op Instagram om haar verjaardag te vieren

5 mei is niet alleen de dag waarop wij onze vrijheid vieren. Niemand minder dan Adele is namelijk op 5 mei jarig en de zangers is dit jaar 34 jaar geworden. Dit vierde ze door een serie make-uploze foto’s op haar Instagram-account te delen en ze ziet er prachtig uit.

Wij zijn obsessed!

Adele

Adele is in 2021 en 2022 weer helemaal hot and happening. Na een flinke pauze bracht de zangeres niet alleen een nieuwe single, maar ook een nieuw album genaamd ’30’ uit. Fans waren natuurlijk direct obsessed en gingen compleet los op Twitter. Ze waren namelijk niet alleen blij dat Adele weer nieuwe muziek had uitgebracht, maar waren ook flink onder de indruk van de kwaliteit van haar album.

Daarnaast onthulde Adele dat ze een nieuwe liefde had gevonden. Ze vertelde zelfs hoe ze Rich Paul heeft ontmoet en dat was op een ontzettend schattige manier. De twee zijn op dit moment zelfs verloofd en alles lijkt op rolletjes te lopen voor Adele. Afgelopen donderdag vierde de zangeres dan ook in alle rust haar 34ste verjaardag en dit deed ze door een serie make-uploze foto’s op Instagram te plaatsen.

Dit duizelingwekkende bedrag verdient Adele per show

Make-uploze foto’s

In een video die Adele opnam met NikkieTutorials onthulde de zangeres dat ze geen eigen toegang heeft tot haar Instagram-account. Toch hebben wij het gevoel dat Adele een flinke invloed heeft gehad op de meest recente foto die op haar Instagram-account is verschenen. Dat is namelijk een serie make-uploze foto’s van Adele en ze staat er prachtig op.

“What a difference a year makes!” schrijft ze bij haar Instagram-post. “If time keeps healing and smoothing out all the creases in my life like it does as the years fly by, then I can’t wait to be 60! I’ve never been happier! So many lessons, so many blessings to be grateful for. This is 34, and I love it here! Thank you for the birthday love as always.”

Reacties

Het is geen verrassing dat het niet lang duurde voordat fans massaal op de serie foto’s van Adele begonnen te reageren. Zo schrijft een fan: “whoa absolutely beautiful ♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍.” Andere fans reageren op wat Adele in haar caption schrijft. Zo reageert een fan: “CANT WAIT TO CRACK OPEN MY RESIDENCY WINE FOR WHEN 60 DROPS” en andere fans schrijven: “HAPPY BDAY QUEEN!!💛💛💛”, “Can’t wait for #60 the album” en “OH MY GOD, HAPPY BIRTHDAY BEAUTIFUL, I LOVE YOU 😭😭😭❤️❤️❤️❤️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.