Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 1 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoeveel het goedkoopste (!) doorverkoopticket voor Taylor Swift kost

Dit weekend treedt Taylor Swift op met haar Eras Tour in de Johan Cruijff Arena. Geen kaartjes kunnen scoren? Wie nu alsnog naar de show wil, mag flink in de buidel tasten. Doorverkooptickets zijn gemiddeld meer dan tien keer (!!) zo duur dan de originele prijs.

Tien keer het originele bedrag, dus. Taylor harkte zelf al veel miljoenen binnen met haar tour, maar wat er aan doorverkoop is verdiend, is helemaal bizar.

Dit kosten last minute kaartjes voor Taylor Swift in Amsterdam

Taylor Swift is populairder dan ooit – dat zie je nu ook terug in de ticketprijzen. De kaartjes zijn zo gewild, dat fans er bizarre bedragen voor neertellen, zo blijkt uit onderzoek van Kortingscode.nl. Het platform vergeleek de tweedehands ticketprijzen van de Europese The Eras Tour van Taylor Swift. Het goedkoopste ticket voor de concerten in Amsterdam via de officiële verkoop bedroeg €54,88. Tweedehands is het meest ‘voordelige’ kaartje inmiddels €654. Het duurste kaartje voor de concerten in Amsterdam is meer dan  €3.000.

Voor die €3.000 hoop je natuurlijk dat Travis Kelce even een kleine opkomst maakt op te podium, net zoals hij tijdens de show van 21 juli in Londen deed.

De prijzen voor Taylor Swift in het buitenland

Na het zien van deze prijzen krap je wel twee keer achter je oren. Zou het goedkoper zijn om naar het buitenland te gaan en daar Taylors concert te bezoeken? Dat ligt er aan waar je naartoe gaat.

De laagste prijs voor een doorverkoop ticket voor de Europese Eras Tour van de Amerikaanse zangeres is €327. Dit is voor het concert op 1 augustus in het National Stadium Warschau. Dit terwijl de hoogste prijs oploopt tot €4.980 per ticket bij het concert in het Milanese San Siro.

Top-drie duurste doorverkooptickets

  1. 13 juli – San Siro, Milaan – €4.980
  2. 14 juli – San Siro, Milaan – €4.715
  3. 15 augustus – Wembley Stadium, Londen – €3.256

Top-drie goedkoopste doorverkooptickets

  1. 1 augustus – National Stadium Warschau – €327
  2. 3 augustus – National Stadium Warschau – €373
  3. 2 augustus – National Stadium Warschau – €376

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.