Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Meer Florence Pugh? De actrice schittert in een nieuwe thriller die je nu kijkt op Netflix

Na Don’t Worry Darling zijn we allemaal als een blok gevallen voor Florence Pugh. De prachtige actrice laat niet met zich sollen en levert een knap staaltje acteerwerk. Daar willen we meer van – en daarom zijn we blij dat Netflix in een nieuwe film released met Florence in de hoofdrol.

Kom maar door!

Meer Florence Pugh? De actrice schittert in The Wonder op Netflix

Van zoetsappige films moet Florence de laatste tijd niets hebben, want ook deze film is een thriller. En ja, het is er weer eentje waar je aan het einde met vragen zit, net als bij Don’t Worry Darling. Antwoord op je vragen? Wij zetten ze hier op een rij.

Enfin, terug naar The Wonder.

Waar gaat de film over? 

In 1862 wordt de Engelse verpleegster Elizabeth “Lib” Wright uitgenodigd in een afgelegen Iers dorp om beweringen te controleren dat een 11-jarig meisje, Anna O’Donnell, maandenlang heeft overleefd zonder te eten. Lib en een medisch geschoolde non worden gevraagd Anna twee weken lang te observeren en onafhankelijk van elkaar verslag uit te brengen over hun bevindingen. Lib wordt afgeschrikt door de overtuiging van de plaatselijke bevolking dat Anna een wonder is, een idee dat Anna zelf ook heeft. Terwijl Lib zoekt naar een logische verklaring voor dit alles, ziet ze ook Anna’s gezondheid verslechteren en wordt ze steeds bezorgder dat niemand, zelfs niet de dokter van het meisje, probeert in te grijpen en haar langdurige vasten te stoppen. Lib beseft dat als Anna wil overleven, ze het heft in eigen handen moet nemen.

Naast Florence Pugh, spelen ook Kila Lord Cassidy, Tom Burke, Elaine Cassidy en Niahm Algar een belangrijke rol in de film. Maak je agenda vrij dit weekend, pak wat snacks erbij en ga zitten voor dit meesterwerk van Sebastian Lelio, die je gewoon op Netflix bekijkt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.