Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 13 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Fans Cillian Murphy schrikken van ‘oud uiterlijk’ tijdens première Oppenheimer

De populaire Ierse acteur Cillian Murphy verscheen eergister op de première van zijn nieuwste film Oppenheimer en ondanks dat de man in series-en films vaak als knappe man of zelfs lustobject wordt gezien, was dat op de rode loper toch wel anders. Fans schrikken een beetje van zijn ‘oude look’.

Fans Cillian Murphy schrikken van ‘oud uiterlijk’ tijdens première Oppenheimer

Veel van jullie kennen Cillian waarschijnlijk als Thomas Shelby uit Peaky Blinders. De man heeft al een bijzonder lange acteercarrière achter de rug (en dus nog steeds gaande!), veel mensen vergeten dat het zelf ook de jongste niet meer is. En nu valt het allemaal wel mee – met zijn 47 lentes valt hij nog lang niet in de categorie ‘oudere acteur’. Toch lijken fans te vergeten dat hij in films een rol speelt en dat zijn uiterlijk daar niet per definitie overeenkomt met zijn uiterlijk in het echt. Het TikTok-account Gala.fr postte gisteren een aantal video’s van Cilian tijdens de première van Oppenheimer en daar komen toch wat gemixte reacties op.

@gala.fr

#cillianmurphy #oppenheimerlefilm #oppenheimer #universalfr #peakyblinders

♬ rockstar – Post Malone

Eén van de fans reageert met een overdreven “he looks 70😭😭” en een andere fan weet niet wat ze ziet: “Didn’t realise how old he was.” Vinden wij wat overdreven, maar don’t shoot the messenger. Toch is het het ‘oude’ uiterlijk niet het enige wat opvalt. Cilian lijkt ook wat ongemakkelijk, met al die hordes fans om hem heen. Hij heeft natuurlijk een doordringende blik, dat is één van zijn kenmerken. Maar tijdens de première sloeg ‘t toch wel wat om in ‘hert in koplampen’. Wij snappen het wel, je zal maar voor duizenden mensen moeten poseren en lachen.

@gala.fr

#cillianmurphy #oppenheimerlefilm #oppenheimer #universalfr #peakyblinders

♬ Cold Heart – PNAU Remix – Elton John & Dua Lipa

“He’s still got that Oppenheimer look in his eyes,” reageert een fan spottend. Anderen denken juist ongemak te zien bij de acteur: “He looks utterly terrified at the prospect of the press junket 😂”

Oppenheimer door Christopher Nolan

De film Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man J. Robert Oppenheimer, de theoretisch natuurkundige die hielp bij de ontwikkeling van de eerste kernwapens. Dit verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en maakt het daarom nóg extra spannend. De film komt tegelijk uit met het zeer gehypte Barbie. Welke ga jij eerst kijken?

Luister onze podcast en WIN 2 vouchers van Something Borrowed om een designertas te huren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.