Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

All I want for Christmas: Mariah Carey lanceert haar eigen kerstcollectie

Als je dacht dat jíj blij werd van de langzaam naderende feestdagen, think again. Mariah Carey doet er gegarandeerd een schepje bovenop. Haar profielfoto op Instagram is omgetoverd tot iconische kerstfoto, haar eerste kerst-post zette ze op 16 oktober al online en inmiddels heeft ze (om even duidelijk te maken wie de Queen of Christmas is) haar eigen kerstcollecties gelanceerd.

Al I want for Christmas is Mariah…

De sterren van de feestdagen

Er zijn van die artiesten waar je eigenlijk vrijwel nooit iets van hoort, maar die rond de feestdagen uit hun schelpje gekropen komen (Michael Bublé, George Michael, Chris Rea…). Zo ook Mariah. In 1994 brak ze wereldwijd door met haar welbekende lied All I Want For Christmas welke we stiekem het liefst het hele jaar door luisteren. Je zou denken dat Mariah er onderhand wel genoeg van krijgt, maar zelfs 28 jaar na dato blijft ze de status van Christmas Queen nog gewoon claimen. Begrijpen we ook wel, want mrs. Carey zou zo’n 3 miljoen dollar per jaar aan het liedje alleen al verdienen.

Uitpakken met The Queen of Christmas

Toch laat Mariah het niet bij enkel dat ene liedje en pakt ze elk jaar nog wat extra uit (of in). Dit najaar lanceerde ze voor de gelegenheid al een kinderboek, genaamd The Christmas Princess, maar de klapper op de vuurpijl, de piek op de boom, zijn toch wel echt de kerst-collecties die ze gisteren heeft gelanceerd. Zowel op haar eigen website, als bij de Amerikaanse supermarkt Walmart zijn de producten te koop.

Kerst-merchandise waar je hebberig van wordt

Wel jammer dat we niet zelf bij de Walmart kunnen gaan shoppen, maar aangezien haar eigen website vol staat met kerst-merchandise biedt dat zeker wat troost. Van kerstpyjama’s, tot keukenschorten en van badjassen tot kerstballen, Mariah has it all. De meest originele verassing ooit voor de echte kerstfanaten.

Mariah Carey badjas, $100

Lekker cosy voor een uitgebreide badderdag tijdens de kerstvakantie.
Mariah Carey badjas

Kerstpyjama met Mariah-print, $140

Matchende kerstpyjama’s met Mariah, wie wil dat nou niet?!
Mariah Carey Pyjama

Kerstbal met groetjes van Mariah, $25

Is je kerstboom zonder touch van mrs. Carey eigenlijk wel een échte kerstboom?
Kerstbal van Mariah Carey

Shirt met Mariah-print, $45

Geen benauwende feestjurk, kriebelende glitters of moeilijke outfit, met een Mariah shirt ben je heel eenvoudig en geheel comfortabel ready.
Shirt van Mariah Carey

LOL! Je kan dit jaar een Satisfyer in de kerstboom hangen en dit is een vibe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.