Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 4 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Als je vent twijfelt over een haartransplantatie: neem Justin Bieber als voorbeeld

Waar veel mannen zich vroeger nog schaamden voor het ondergaan van een haartransplantatie, is dat tegenwoordig vaak niet meer het geval. Zo heeft ook zanger Justin Bieber er, volgens verschillende TikTokkers, een gehad.

De haartransplantatie van Justin Bieber

Mannen gingen jaren geleden massaal naar Turkije voor een haartransplantatie, omdat die behandeling in Nederland bijna niet betaalbaar was. Maar ben je nu op zoek naar een haarkliniek in ons eigen landje? Tegenwoordig is dat hartstikke bereikbaar. In Nederland zijn er de afgelopen jaren flink wat haarklinieken bijgekomen, waardoor je niet meer per se in het vliegtuig hoeft te springen voor een een volle bos op je hoofd.

Wil je vent een haartransplantatie? Dit kost het

De prijs die je voor een haartransplantatie betaalt is natuurlijk afhankelijk van hoeveel haar je op je hoofd hebt en uiteindelijk wilt. Op de websites van verschillende klinieken kan je door verschillende opties aan te klikken een schatting krijgen van de uiteindelijke kosten. Dit heeft voornamelijk te maken met de gebieden waarop jij meer haar zou willen hebben. Je kunt je voorstellen dat een klein beetje extra haar minder kost dan heel veel extra haar.

Heb je bijvoorbeeld alleen ‘last’ van inhammen, dan zal je tussen de €3.900 en €4.100 euro betalen. Maar als je bij je inhammen, je haarlijn en boven op je hoofd nog maar weinig haar hebt zitten ga je naar de prijsklasse €4.900 tot en met €5.100 euro. Ben jij bijna helemaal kaal? Dan gaat deze ingreep je een stuk meer kosten. Je moet dan denken aan €13.000 tot en met €13.700 euro. Een hele investering, maar de resultaten liegen er niet om. Kijk alleen maar eens op TikTok naar de verschillende before and after-video’s.

Ik testte alle nieuwe parfums van Charlotte Tilbury en dit zijn mijn favorieten

Als Justin het doet, waarom jij niet?

Als je vriend of man nog twijfelt over deze ingreep is het soms gewoon het beste om op zoek te gaan naar voorbeelden. Je wilt natuurlijk resultaat zien en dat snappen wij. Deze zijn niet alleen te vinden op de websites van haarklinieken, want ook celebrities ondergaan deze ingreep. Dat zij beroemd zijn wil namelijk nog niet zeggen dat ze immuun zijn tegen dit soort alledaagse situaties. Zo ook Justin Bieber, waarover momenteel op TikTok wordt gespeculeerd dat hij een haartransplantatie heeft gehad.

Wie Justin Bieber kent weet dat hij best wat jaren met zichzelf in de knoop heeft gezeten – door verslaving én ziekte. Dit kan ook veel effect hebben op je haargroei en als we foto’s van een aantal jaren geleden bekijken is dit te zien. Zijn haar was erg dun in vergelijking met nu en hij had ook last van inhammen.

Wat denkt een expert: heeft Justin een nieuwe coupe?

Op één van de meest recente foto’s die de zanger heeft geplaatst is Justin namelijk te zien met weer een volle bos haar en het staat hem geweldig – dat valt meer mensen op. Zo heeft ook dokter Gary Linkov, die zowel haartransplantaties als cosmetische ingrepen uitvoert, het ook over het haar van Justin Bieber. Volgens hem heeft hij zeker een haartransplantatie gehad.

Dus twijfelt jouw vriend nog over een haartransplantatie? Het is volgens ons het geld meer dan waard!

@drgarynyc

Did Justin Bieber have a hair transplant? #justinbieberhair #hairtransplant #fue #hairsurgeon #justinbieber

♬ original sound – DrGary – DrGary

Ik testte talloze shampoos voor volume en dit zijn de beste

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.