Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin deelt nieuwe intieme foto’s met Scott Disick op Instagram

Waar het in het begin leek op een paar simpele dates, lijkt de relatie van Amelia Hamlin en Scott Disick steeds serieuzer te worden. De twee werden al meerdere keren samen gespot, gingen samen op vakantie en maakten hun relatie Instagram Official. Nu post Amelia een zoenende video met Scott voor zijn 37ste verjaardag.

Het stel werd voor het eerst samen gespot in november 2020.

Amelia Hamlin en Scott Disick

Na zijn relatie met Sofia Richie, gingen vorig jaar verschillende geruchten de ronde. Zo zou Scott Disick terugkeren bij ex Kourtney Kardashian en werd hij daarna meerdere keren gezien met model Amelia Hamlin. Amelia, de 19-jarige dochter van Lisa Rinna uit The Real Housewives of Beverly Hills en Harry Hamlin, was de nieuwe liefde van Scott Disick. Hoewel de ouders van Amelia geen fan waren van de nieuwe relatie van hun dochter, hield dat de 19-jarige Amelia niet tegen.

Nu deelt ze een collectie aan foto’s met haar liefde inclusief een zoetsappige caption op Instagram. De collectie bestaat uit tien foto’s die de highlights van hun relatie beschrijven. Ze werden voor het eerst samen gespot op de controversiële verjaardag van Kendall Jenner. In de caption schrijft Amelia hoe Scott haar leven beter maakt en dat ze dankbaar voor hem is, “Happy birthday my love. you light up my life, and make my world better. i can’t imagine what i would do without you. thank you for being you. the most caring, loving, special person on this planet. i’m so lucky. i’m so blessed to have met you. i love you 🤍🥺🤍”

Foto’s op Instagram

Niet eerder kregen we zo’n inkijkje in het leven van Amelia en Scott. In de collectie zien we vooral de momenten dat ze op vakantie zijn of een trip maken. Op de eerste foto zien we het stel terwijl ze op een jacht zitten met matching outfits en oversized sunnies. Amelia deelt ook drie (!) foto’s waarop het stel handen vasthoudt. Of dat te maken heeft met de eerste Instagram-foto van Kourtney Kardashian en Travis Barker waarop ze elkaars hand vasthouden, blijft de vraag.

Amelia Hamlin deelt zoenende video met Scott Disick op Instagram voor zijn verjaardag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.