Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 5 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Angelina Jolie en The Weeknd zijn samen gespot in een restaurant en fans zijn verward

Het komt vaak genoeg voor dat twee celebrities die we absoluut niet samen hadden verwacht samen worden gespot, maar deze twee zagen we zeker niet aankomen. Niemand minder dan actrice Angelina Jolie en zanger The Weeknd, aka Abel Tesfaye, zijn vorige week samen gespot in een restaurant.

We praten je bij.

Angelina Jolie en The Weeknd gespot in restaurant

Vorige week woensdag werden actrice Angelina Jolie en zanger The Weekend, ook wel bekend als Abel Tesfaye, samen gespot in Giorgio Baldi, een restaurant in Los Angeles. De twee leken een ‘dinner date‘ te hebben (dat volgens verschillende bronnen uren bleek te duren), een restaurant in LA. Volgens Page Six, die de twee samen spotte, verlieten de twee het restaurant apart, maar leken ze het erg naar hun zin te hebben tijdens het diner.

Filmcarrière

Op de foto’s zien we hoe de 46-jarige actrice Angelina Jolie een casual zwarte silk dress droeg met daaroverheen een bruine trenchcoat, en The Weeknd het simpel hield met een denim outfit. Ondanks dat de twee apart het restaurant verlieten, begonnen fans al snel te speculeren over een eventuele secret romance, maar een bron die dicht bij The Weeknd staat ontkrachtte dit al vrij snel.

They’re clearly not trying to hide the dinner,” vertelde hij aan Page Six. Volgens de bron zou The Weeknd zelfs geïnteresseerd zijn in een filmcarrière, en had hij een ‘werkoverleg’ met Jolie. “He’s definitely focused on getting to the movie business. He has the new HBO series he’s starring in.” The Weeknd speelde in 2019 al een kleine rol in de film Uncut Gems en is momenteel co-writer voor een nieuwe HBO serie, The Idol.

Dat de twee dus allesbehalve een romantische connectie hebben, moge duidelijk zijn. We waren even verward en stiekem positief verrast, maar de twee waren er puur voor business. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn meer dan benieuwd naar de opkomende filmcarrière van The Weeknd.

Deze acteurs en actrices haten de iconische rol waardoor ze bekend werden

Page Six

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.