Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Anna Wintour onthult: dít zijn haar onrealistische droomgasten voor het Met Gala

Gisteravond laat was het dan weer zo ver: hét iconische mode-event wat elk jaar op 1 mei plaatsvindt.. dan hebben we het natuurlijk over het Met Gala in New York. Elke gast doet zijn of haar uiterste best om er zo on point mogelijk uit te zien, wat natuurlijk ook te maken heeft met het thema van dat jaar. Dit jaar eren we de overleden ontwerper Karl Lagerfeld, dus de looks horen geïnspireerd te zijn op zijn werk of een knipoog te geven naar zijn designs. Hoofdredactrice van Vogue, Anna Wintour, gaat over de gastenlijst en dat is elk jaar weer gesprek van de dag. Zo mogen er heel veel mensen niet komen.. en ben je ‘gezegend’ als je wél een plekje aan tafel krijgt. Anna onthult haar droomgasten, twee dames die nog nooit op het gala zijn geweest, maar wel hoog op het lijstje staan.

Maar of dat ooit gaat gebeuren..

Anna Wintour onthult: dít zijn haar onrealistische droomgasten voor het Met Gala

Zo’n ticket voor het Met Gala is ontzettend gewild onder celebs en andere vooraanstaande mensen in het medialandschap. Je krijgt ‘m niet zo maar, je moet goedgekeurd worden én het ticket kost ook nog eens een hoop geld. Niet weggelegd voor de normale mens, dus. Denk aan prijzen van +-40.000 euro.. toch betalen al de celebs dat niet zelf, tenminste, niet allemaal. Veel merken als Chanel en Louis Vuitton kopen een tafel en kunnen mensen uitnodigen. In ruil daarvoor dragen die celebs de kleding van dat merk, zo werkt dat dus.

Er zijn al veel veel edities geweest en ook al heel veel gasten hebben op de trappen van het Met gelopen, maar er zijn toch twee gasten die Anna graag op het gala zou willen zien. Twee gasten die (inmiddels) heel erg onrealistisch zijn..

Wie-o-wie? The Duchess of Cambridge en The Duchess of Sussex. Juist.. Kate Middleton en Meghan Markle. “They can leave their husbands at home,” voegt ze daar nog aan toe.

@l.elefante.blu

#MetGala pt.13 | #AnnaWintour special guestes for Met Gala #ElefanteBlu #fashion #Vogue #DuaLipa #brasil #royalfamily #meghanmarkle #katemiddleton #royal #china #fy #fyp #perte #fashiontiktok

♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

Deze TikTokker zat op dezelfde vlucht als Vogue’s Anna Wintour en je raadt nooit welke film ze koos

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.