Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok is obsessed met deze vrouw die op een hilarische manier haar pony op z’n plek houdt

Heb jij een pony? Dan ga je in dit artikel een super handige hack tegenkomen. Op TikTok gaat er namelijk een video viraal waarin een vrouw precies laat zien hoe zij ervoor zorgt dat haar pony heel de dag op zijn plek blijft hangen. Dit doet ze niet met een hele stevige haarlak, maar door haar pony aan haar hoofd vast te plakken met wimperlijm.

Ja, dat lees je goed!

Haartrends

Op Instagram en TikTok zijn ontzettend veel leuke trends te vinden. Niet alleen op het gebied van eten en make-up, maar ook op het gebied van haar. Zo was de zigzag-scheiding een van de grootste haartrends van 2021 en zagen we in 2022 dat de ‘boy bob’ ontzettend populaire was onder vrouwen.

Maar TikTok staat naast trends ook vol met super handige hacks. Zo weten we door TikTok hoe met aluminiumfolie ervoor kunnen zorgen dat statische haar verdwijnt en laat deze TikTok-hack zien hoe je je haar kunt krullen in slechts 5 minuten. Maar een van de meest geniale en hilarische hacks gaat op dit moment compleet viraal op het platform en wij vertellen je precies wat het inhoudt.

Deze oude haarkrullers zijn weer ontzettend populair en zorgen voor een flinke bos krullen

Pony vastplakken

TikTok-gebruiker Nicoli Ravioli laat in haar video weten dat haar pony door de dag niet goed blijft zitten. Als jij een pony hebt kan je je vast vinden in deze struggle. Maar daar heeft Nicoli wat op gevonden, want ze plakt haar pony gewoon vast op haar voorhoofd en aan haar wenkbrauwen. Wij kunnen je verbaasde blik al bijna voor ons zien, maar dit is echt wat ze doet.

@ravioli_nicoli

Reply to @bbylavendar it was so windy so the rest of my hair was blowing everywhere but the fringe stayed down! #kisslashglue #hairtutorial #hairhack #gluedownbangs

♬ original sound – sped up audios

Natuurlijk niet met normale lijm, maar wimperlijm die je makkelijk weer van je gezicht en je wenkbrauwen kunt verwijderen. In een volgende video ze precies zien hoe goed haar pony heel de dag blijft zitten en wij kunnen deze hack dan ook alleen maar geniaal noemen.

@ravioli_nicoli

I was very happy my forehead wasnt exposed when we were taking pictures #gluebangs #hairhack #bangshack #seattle

♬ original sound – sped up audios

Ga jij deze geniale, maar hilarische hack proberen?

Deze producten bevorderen een stralende huid en gezonde haren van binnenuit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.