Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Beauty 11 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Hebben: Door dít anti-rimpelkussentje maken rimpels in je decolleté geen kans

Wanneer je iets ouder wordt, dan zie je ze opeens overal verschijnen: rimpels. Niet alleen op je gezicht begint het, maar ook in je decolleté. Gelukkig is daar nu een geniaal gadget voor op de markt gebracht, waardoor je je over die rimpels in ieder geval geen zorgen meer hoeft te maken. 

Het ziet er misschien ietwat bijzonder uit, maar het werkt als een tiet.

Wat is dit anti-rimpelkussentje precies? 

Een anti-rimpelkussentje is een ergonomisch ontworpen kussentje dat tijdens het slapen tussen de borsten geplaatst kan worden. Het is vooral aan te raden voor vrouwen die graag op hun zij liggen. Het kussentje is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal, waardoor je wrijving en druk op de huid kan verminderen.

Bye bye, rimpels

Dit kussentje is dus speciaal ontworpen om het ontstaan van rimpels tussen de borsten te voorkomen. Wanneer vrouwen op hun zij slapen, kunnen de borsten tegen elkaar wrijven of op elkaar komen. Dit zal na verloop van tijd leiden tot rimpels en plooien in de huid tussen en net boven de borsten. Daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten, dus is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Dit anti-rimpelkussentje kun je als het ware zien als een ‘barrière’ tussen de borsten, waardoor de huid gewoon lekker glad blijft. 

3x voordelen van een anti-rimpelkussentje 

Voorkomen van rimpels

Het belangrijkste doel van het anti-rimpelkussentje is het voorkomen van rimpels tussen de borsten. Door het gebruik van het kussen wordt de huid beschermd tegen druk en wrijving. Op de lange termijn zal dat zorgen voor een gladdere en jonger uitziende huid. Kijk, dat hebben we nodig!

Lekker slapen

Naast dat je met dit kussentje rimpels in je decolleté voorkomt, zal het er ook voor zorgen dat je beter slaapt. Veel vrouwen vinden het als ze op hun zij liggen ongemakkelijk en niet lekker liggen als de borsten op elkaar drukken. Dit kussentje voorkomt dat. Het zorgt ervoor dat je lekker ligt en geeft daarnaast ook nog wat ondersteuning. 

Beter zelfvertrouwen

Niemand is dol op rimpels. Mensen willen rimpels altijd zo lang mogelijk uitstellen. Met zo’n kussentje kun je jouw jonge uitstraling langer behouden en dat werkt weer goed voor je zelfvertrouwen. 

Ook hebben? 

Wil je ook rimpels tegengaan met deze geniale gadget? Je kunt het scoren bij diverse webshops, waaronder hier op Bol.com. En je hoeft niet bang te zijn voor een saai design, want naast de standaardkleuren als zwart en wit, is er ook een met een panter- of slangenprint verkrijgbaar. 

Bye bacne – Dit zijn de beste producten tegen acne op je lichaam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.