Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande introduceert een lange bob voor de zomer in video op Instagram

Ariana Grande blijft ons verrassen. Eerst trouwde ze in mei in het geheim met haar man Dalton Gomez, nu introduceert ze weer een nieuw kapsel. Nadat ze afgelopen maand haar natuurlijke haar liet zien op Instagram, lijkt ze nu te kiezen voor een kapsel dat daar erg op lijkt. Ari plaatst een video met haar lange bob op Instagram.

En daarmee lijkt ze haar signature paardenstaart voorlopig gedag te zeggen.

Ariana Grande heeft lange bob

Ariana Grande lijkt het steeds dichter bij zichzelf te gaan zoeken. Eerder deelde ze een foto met haar natuurlijke haartextuur op Instagram en vertelde ze in een interview dat haar eigen haar erg beschadigd is. Ze draagt daarom het liefst buiten optredens om geen extensions. Nu ruilt ze de lange lokken in voor een lange bob en deelt ze een video op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat Ari voor een lange bob gaat, in november 2018 verruilde ze haar extensions ook al voor een bob. Toen ging ze sneller terug naar haar lange lokken met de hulp van extensions.

Instagram / @arianagrande

Krullen

In november 2020 vertelde ze tegen radio-host Zach Sang dat haar natuurlijke haar eigenlijk gekruld is, man Dalton Gomez zou Ariana Grande het liefst zien met haar natuurlijke krullen. Ze vertelde toen ook dat ze haar krullen als iets persoonlijks ziet.

Ariana Grande deelt glimp van haar natuurlijke haartextuur op Instagram

“My real hair, which is the humungous, curly, curly poof, is kind of, I don’t know…so few people get to see it, and it’s cute, and it reminds me of me as a kid and it reminds me of…it’s who I am privately. But so is this. I wear my ponytail all the time too, but the curls are definitely something that I don’t bring around much.” Ariana Grande deelde eerder foto’s van haar natuurlijke krullen op social media.

Ariana Grande deelt glimp van relatie met Dalton Gomez door intieme video op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.