Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashians Valentijnscadeau van Travis Barker is super *extra*

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker hun relatie Instagram-officieel maakten. De tijd is gevlogen, maar het stel lijkt nog steeds even gelukkig met elkaar te zijn. Het kan dan ook niet missen dat Kourtney Kardashian en Travis Barker hun liefde groots vieren op Valentijnsdag en dat hebben ze zeker gedaan.

Wij zijn compleet obsessed met het Valentijnscadeau wat Kourtney van Travis heeft gekregen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn niet alleen bijna een jaar Instagram-officieel, maar ze zijn nu ook alweer bijna vier maanden verloofd. Travis Barker vroeg op 18 oktober aan Kourtney Kardashian of ze met hem wilde trouwen en natuurlijk zei ze “ja”. Heel het internet was in shock toen dit gebeurde en fans overspoelden het koppel met felicitaties.

Deze verloving betekende ook dat de gezinnen van Kourtney en Travis werden samengevoegd en dit lijkt ze ontzettend goed af te gaan. Zo zagen we dat Alabama Barker een TikTok maakte met Penelope Disick en North west en Penelope Disick liet op een hilarische manier weten wat ze van de nieuwe partner van haar moeder vindt.

Kourtney Kardashian post oude throwback-foto’s met Travis Barker op Instagram

Valentijnsdag

Natuurlijk laten de tortelduifjes Kourtney en Travis op Valentijnsdag ook zien hoeveel ze van elkaar houden. Dit deed Travis Barker met een wel heel *extra* cadeau en wij zijn obsessed. Als je Kourtney Kardashian op Instagram volgt weet je dat de 42-jarige realityster behoorlijk obsessed is met Disney en cartoons en dit is precies waar Travis gebruik van heeft gemaakt.

Op haar Instagram-account liet Kourtney Kardashian aan fans haar enorme Valentijnsdagcadeau zien. Travis had in haar woonkamer een enorm display laten zetten van gigantische zwarte Mickey en Minnie Mouse-beelden met daaromheen meer rode rozen dan we ooit hebben gezien. Daarnaast stond haar woonkamer ook vol met prachtige zwarte kaarsen en hingen er rode rozenblaadjes aan het plafond. Super romantisch! “[I] walked into this 🥺🥺❤️🖤,” schrijft Kourtney bij de foto die ze in haar Instagram-verhaal deelde.

Kourtney kardashian travis barker Valentijnscadeau
Instagram / @kourtneykardashian
Kourtney kardashian travis barker Valentijnscadeau
Instagram / @kourtneykardashian

Kourtney Kardashian gaf Travis Barker een wel heel spicy cadeau voor zijn verjaardag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.