Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande heeft haar Twitter-account verwijderd en fans zijn bezorgd

We kennen het allemaal wel: een celebrity post iets op social media en uren later wordt het verwijderd. We kijken tegenwoordig niet meer op van verwijderde celebrity-tweets, maar als een celebrity zijn of haar account compleet verwijdert moet er toch iets aan de hand zijn. Daarom zijn fans ontzettend bezorgd om Ariana Grande, want ze heeft haar Twitter-account precies voor kerst gedeactiveerd.

This account doesn’t exist.

Ariana Grande verwijdert Twitter

Afgelopen vrijdag heeft niemand minder dan Ariana Grande – met precies nul woorden uitleg – zomaar haar Twitter-account gedeactiveerd. We hebben het even snel gecheckt, maar gelukkig is het Instagram-account van Ariana nog steeds actief. Toch zijn fans ontzettend bezorgd door het abrupte vertrek van de zangeres op Twitter.

Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want Ariana Grande is altijd ontzettend actief geweest op Twitter. Fans begonnen dan ook gelijk met speculeren over een mogelijke reden voor het vertrek van de zangeres. Zo gaan er theorieën rond dat het gaat om een reactie op cyberpesten en andere fans denken dat het alles te maken heeft met de aankondiging van een groot nieuw project van Ariana Grande.

Ariana grande Twitter gedeactiveerd
Twitter

Instagram-account

Hoewel het Instagram-account van Ariana Grande nog steeds live is, lijkt ze haar Twitter-situatie daar niet direct te bespreken. Ze deelde echter wel enkele kerstwensen voor haar fans in haar Instagram-verhaal en schreef: “Happy merry!!! Thinking of you all and wishing you the warmest, happiest and healthiest always. :) Love you so very much.”

Toch deelde Ariana Grande ook een zeer serieuze boodschap op haar Instagram-verhaal. In de post die de zangeres repost is te lezen dat het belangrijk is om empathie te hebben voor de mensen om ons heen die mogelijk met een verlies worstelen tijdens de kerstdagen. Veel fans zien deze post als een aanwijzing voor de abrupte pauze die de zangeres van Twitter heeft genomen. Natuurlijk deelde Ariana ook een willekeurige foto van een met sokken en sandalen geklede voet in de sneeuw.

Instagram / @arianagrande
Ariana grande Twitter gedeactiveerd
Instagram / @arianagrande

Fans

Wat de reden achter de plotselinge verdwijning van Ariana Grande van Twitter ook is, het heeft fans behoorlijk bezorgd gemaakt over haar welzijn en haar huidige mentale en emotionele gezondheid. Fans gaan namelijk op Twitter compleet los over de situatie. Zo schrijft een fan: “ariana went from telling us she loves us every day to deactivating… these r dark times” en een andere fan schrijft: “Honestly I’m very worried if Ariana Grande/the queen deleted her account.”

Wij hopen dat Ariana Grande snel weer terugkomt op Twitter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.