Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

North West heeft een beugel en showt hem in nieuwe TikTok-video

North West heeft nog maar een maand een TikTok-account, maar ze neemt het platform nu al compleet over. Zo laat ze geregeld haar prachtige tassencollectie zien en krijgen we ook een hele nieuwe inkijk in het leven van de Kardashians. Zo laat North West in een van haar nieuwste TikTok-video’s zien dat ze en beugel heeft.

Ze onthult haar nieuwste accessoire in een grappige video.

TikTok-account North West

North West is maar druk met haar TikTok-account. Ze heeft al 69 verschillende video’s gedeeld met haar 4,6 miljoen volgers. Ook heeft North met haar TikTok-account – die ze op 26 november samen met haar moeder heeft aangemaakt – al meer dan 48 miljoen likes verzameld. Best knap in zo’n korte tijd als je het ons vraagt.

Toch kijken we er niet van op, want als echte Kardashian-fans zijn ook wij natuurlijk dagelijks op het account van Kim en North te vinden. Toch uitten fans en familie ook hun zorgen over het TikTok-gebruik van North West nadat ze live ging op TikTok. Zo stuurde Mason Disick een bezorgde sms naar Kim Kardashian over het TikTok-gebruik van North West. Wij weten wel één ding zeker: wij blijven genieten van het TikTok-account van North West zolang dat kan.

@kimandnorth

We’re having so much fun

♬ original sound – Kim and North

Deze TikTok-trend geeft je outfitinspiratie op basis van je favoriete album

Beugel

Nu heeft de kleine Kardashian een video gedeeld waarin ze haar beugel showt. Het zien van deze video zorgt bij ons voor nostalgie naar de middelbare school. Velen van ons weten waarschijnlijk maar al te goed hoe het voelt om een beugel te hebben. Daarom kunnen wij ons goed verplaatsen in North West, maar zij lijkt geen last te hebben van de pijn die wij vroeger voelden.

We kunnen zelfs zeggen dat ze in de video ontzettend enthousiast is dat ze een beugel heeft gekregen. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij waren iets minder enthousiast toen onze beugel erin ging. Toch lijkt North ontzettend blij te zijn met haar nieuwste accessoire en we kunnen niet meer om haar beugel heen. De video heeft namelijk het bijschrift: “I got my braces” en in de video horen we North “Oh my gosh, I got my braces!” zeggen, terwijl ze haar beugel duidelijk showt.

@kimandnorth

♬ original sound – Kim and North

De Y2K Pop Star-trend gaat viral op TikTok en is dé modetrend voor 2022

Wij zouden door North bijna zelf weer een beugel willen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.