Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 dec 2021
Leestijd: 6 minuten

Deze 15 verwijderde celebrity-tweets zullen voor altijd blijven bestaan

Eerlijk is eerlijk: iedereen heeft wel eens een tweet geplaatst die het daglicht nooit had mogen zien. Voor ons is dat meestal geen probleem, want met driehonderd volgers ziet niet iedereen jouw post. Bij onze favoriete celebrities is dat een ander verhaal…

Ze kunnen hun tweets verwijderen maar the damage is done, want screenshots van volgers en haters blijven ze voor altijd achtervolgen.

Spijt van je post

Van Kim Kardashian tot Miley Cyrus, elke celebrity heeft een tweet geplaatst waar ze snel spijt van kregen. De meeste posts zijn totaal onnodig of juist heel iconisch. Het was beter geweest als de celebrity achter het account nog een keer had nagedacht over de post. Helaas is dat niet gebeurd en dat brengt ons hier met de vijftien meest iconische, verwijderde tweets door de jaren heen.

1. Chrissy Teigen post per ongeluk haar e-mailadres

Chrissy Teigen ging flink onderuit toen ze haar e-mailadres op Twitter deelde met haar twaalf miljoen volgers. Oeps. Fans hebben haar zelfs geprobeerd te FaceTimen en sommige oproepen werden beantwoord door Chrissy. Zo is ze dan ook wel weer.

2. Drake Bell post dat hij niet was uitgenodigd op de bruiloft van Josh Peck

Iedereen die opgegroeid is met Drake and Josh voelt deze heel hard binnenkomen. Drake voelde dat zelf ook en wijdde er een tweet aan.

3. Toen Jordyn Woods met modder gooide naar Kylie Jenner

Iedereen die het vreemdgaan van Tristan Thompson heeft gevolgd, weet ook dat de vriendschap tussen Jordyn en Kylie van de één op de andere dag over was. Omdat Jordyn ook moest verhuizen uit het huis van haar voormalige bestie zette ze een post online.

4. Toen Kanye West de betekenis van KK niet begreep

Wiz Khalifa postte een tweet over zijn marihuana-merk Khalifa Kush, afgekort KK, maar Kanye West dacht dat het over zijn wifey Kim Kardashian ging. Khalifa postte “Hit this kk and become yourself.” Kanye noemde zijn muziek “corny as f*ck” en verontschuldigde zich later voor zijn misinterpretatie.

5. Toen Hailey Baldwin nog een fan-girl was van Selena Gomez en Justin Bieber

Hoewel Hailey inmiddels getrouwd is met Justin Bieber, was er een tijd dat ze een behoorlijke fan-girl was van Justin en Selena. In haar, inmiddels verwijderde, tweet spreekt ze haar gedachten uit.

6. Toen Rita Ora zei dat ze “gehackt” was

In oktober 2014 postte Rita Ora een tweet waarin ze zei dat ze bij 100.000 retweets een nieuwe single zou lanceren. Ze kreeg er maar 2.000 en beweerde toen dat ze “gehackt” was omdat ze nooit een single zou lanceren via Twitter. Fans dachten daar anders over.

7. Toen Miley Cyrus haar vader een ultimatum gaf

Toen Miley’s ouders gingen scheiden in 2013, dreigde ze via Twitter om iets van haar vader bekend te maken. Fans denken dat het gaat om een concept-tweet. Na het incident postte Miley: “Wtf? My twitter was just actin all types of cray!”

8. Toen Tristan Thompson het schandaal met Jordyn Woods glashard ontkende

De tweets rondom het Tristan Thompson schandaal waren on fire. Tristan zelf ontkende de beschuldigingen volledig door een tweet met “FAKE NEWS” te plaatsen. LOL.

9. Toen Lindsay Lohan dacht dat ze op Facebook zat

Lindsay Lohan is wel vaker van het pad, maar deze keer ging het ook niet helemaal goed bij de actrice. We moeten er wel bij zeggen dat dit in 2011 was, toen snapten wij het ook nog niet helemaal.

10. Toen Kanye een tweet plaatste over Drake

Kanye West is een ster in anderen beschuldigen op Twitter. Nu beweerde hij dat de single “In My Feelings” van Drake over zijn vrouw, Kim Kardashian, ging. Drake ging Kim volgen op Instagram en Kanye plaatste een tweet, waarna Drake haar ontvolgd heeft.

11. Toen Justin Bieber per ongeluk zijn telefoonnummer deelde

Waar waren wij op dit moment? Justin Bieber zag Twitter aan voor iMessage en postte per ongeluk zijn telefoonnummer op het platform. Duizenden fans probeerden contact met de celebrity te zoeken.

12. Toen Bebe Rexha wilde tijdreizen naar 1940s Paris

Bebe Rexha zei dat als ze de kans kreeg om een tijdreis te maken, ze naar Parijs in 1940 zou gaan. What?! Fans vertelde de celebrity dat Parijs toen onder bezetting van de Nazi’s was en Rexha googelde het even.

13. Toen Selena Gomez antwoordde op een fan over #BlackLivesMatter

Een fan vroeg Selena waarom ze zich niet had uitgesproken over de #BlackLivesMatter kwestie en ze reageerde dat de hashtag geen levens zou redden en dat mensen hun stem beter kunnen gebruiken voor iets dat ertoe doet. OMG.

14. Toen Ariana Grande haar ex ervan langs gaf

Toen Pete Davidson een grap maakte over de breakup tussen hem en Ariana reageerde zij direct op Twitter.

15. Toen Lizzo vond dat ze geen waardering kreeg

In augustus 2019 meldde celebrity Lizzo op Twitter dat ze gefrustreerd was dat ze niet als rapper wordt beschouwd. Ze vergelijkt zichzelf met Future and Swae Lee en dat viel niet helemaal goed bij fans van de twee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.