Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande voor het eerst hand in hand gespot met Ethan Slater

Eerder deze zomer kwam naar buiten dat Ariana Grande en Dalton Gomez een einde maken aan hun huwelijk. Lang blijft Ariana niet alleen, want nu lijkt her erop dat zij en acteur Ethan Slater écht samen zijn.

De verhalen deden al een tijdje de ronde, maar het was lange tijd vooral gissen. Nu zijn de twee hand in hand gespot op een romantische locatie: Disneyland.

Ariana Grande en Ethan Slater

We hadden letterlijk net gehoord dat Ariana Grande en haar man Dalton Gomez uit elkaar waren, en iets daarna al kregen we het nieuws dat Ariana een nieuwe relatie zou hebben. Het ging om Ethan Slater, haar tegenspeler in ‘Wicked’, de film die onlangs opgenomen werd in Londen.

Volgens People melden bronnen dat Grande sinds kort een relatie heeft met Slater, die vooral bekend is omdat hij Spongebob Squarepants speelt in de Broadway musical. “Ariana and Dalton separated in January. She and Ethan recently began dating, and he is separated from his wife”, zegt de bron van People. Iets daarna vroeg Ethan ook officieel een scheiding van zijn vrouw aan – wat de situatie nog geloofwaardiger maakt.

Samen in Disneyland

The rumours are true, want het koppel is afgelopen weekend gespot in Disneyland. We zien het op foto’s die zijn verkregen door celebrityblog Deuxmoi

Veel valt er niet te zien; zowel Ariana als Ethan zijn gekleed in wijde, comfy outfits. Wat we wél zien, is dat de twee elkaars hand vasthouden. Cute.

Ariana vraagt officieel scheiding aan

Deze vertoning komt een week nadat Ariana officieel een scheiding aanvroeg van Dalton Gomez. Op 18 september werd Ariana’s aanvraag voor een echtscheiding van Dalton officieel ingediend, terwijl de twee al sinds februari dit jaar uit elkaar zouden zijn. Toch was de tijd voor een officiële scheiding aangebroken. In de gerechtelijke documenten wordt de nadruk gelegd op het belang van de huwelijkse voorwaarden. En die had Ariana toevallig helemaal dichtgemetseld – en ze eist ook nog best wat van haar ex.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.