Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 21 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de eisen van Ariana Grande in de scheiding van Dalton Gomez

Afgelopen zomer was een heuse break-up summer te noemen. De lijst aan celebrities hebben besloten uit elkaar te gaan lijkt oneindig en zelfs het huwelijk van Ariana Grande en Dalton Gomez hield geen stand.

Thank you, next!

Huwelijk buiten de schijnwerpers

Waar Ariana Grande en Dalton Gomez hun huwelijk altijd buiten de schijnwerpers hebben geprobeerd te houden, is dat momenteel – helaas voor hen – niet meer mogelijk. Zoals dat werkt bij de meeste scheidingen in de VS, worden de juridische papieren (en dus de papieren met alle afspraken) vrijgegeven door de rechtbank.

Echtscheiding in de schijnwerpers

Op 18 september werd Ariana’s aanvraag voor een echtscheiding van Dalton officieel ingediend, terwijl de twee al sinds februari dit jaar uit elkaar zouden zijn. In de tussentijd werd er steeds meer gespeculeerd over de liefdeslevens van de twee. Zo begon het internet te steigeren toen Ariana zonder trouwring verscheen op Wimbledon. Ook wordt er gesproken van een nieuwe relatie met Wicked-tegenspeler Ethan Slater.

Toch was de tijd voor een officiële scheiding aangebroken. In de gerechtelijke documenten wordt de nadruk gelegd op het belang van de huwelijkse voorwaarden. En die had Ariana toevallig helemaal dichtgemetseld.

De eisen van Ariana

De scheidingspapieren worden gepresenteerd in de vorm van een verzoek van Ariana Grande. Zo wordt er door Ariana, die zelf geschat wordt op een vermogen van $240 miljoen, om partneralimentatie gevraagd aan de makelaar. Ook vraagt ze om verschillende eigendommen die besproken staan in de huwelijkse voorwaarden. Het gaat hierbij om verschillende sieraden en andere waardevolle persoonlijke bezittingen. Ook worden de inkomsten die de twee voor, tijdens en na hun huwelijk hebben verdiend bestempeld als afzonderlijk bezit. Ook verzocht Ariana dat ze beide zouden betalen voor de kosten van de scheiding.

Dalton liet Ariana niet lang wachten en reageerde dezelfde dag nog op het verzoek. Opvallend genoeg vroeg hij op zijn beurt niet om partneralimentatie, maar verzocht hij juist om dit besluit voor de toekomst te bewaren.

No tears left to cry

Ondanks alle ophef rondom de twee is er tussen henzelf vrij weinig aan de hand. Volgens bronnen namen ze samen de tijd om de details van de overeenkomst door te nemen voordat ze deze indienden. Ook zouden ze gedurende het hele proces respectvol en zorgzaam naar elkaar toe zijn geweest.

Is dit dan het bewijs dat Ethan Slater en Ariana Grande écht samen zijn?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.