Anne Smits
Anne Smits Celebrity 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande laat van zich horen na alle kritiek op lichaam

Ariana Grande heeft zich in een TikTok-video uitgesproken over de kritiek die ze zowel in het verleden als vandaag de dag nog steeds ontvangt op haar lichaam. In de video vraagt ze iedereen die zich uitspreekt over welk lichaam dan ook hiermee op te houden.

En zo is het.

Ariana Grande reageert op bodyshaming

We weten allemaal dat Ariana Grande allesbehalve grande is. Zo behoort ze met haar 1.53 meter niet bepaald tot de langeren onder ons. Over de combinatie van haar naam en lengte gaan wel vaker grappen in de rondte. Maar ook Ariana’s lichaam is regelmatig een gespreksonderwerp wanneer het over de 29-jarige zangeres gaat. En daar wil Ariana wat over kwijt in een TikTok-video.

Ariana reageert in een TikTok

Ariana opent de TikTok door aan te geven dat ze het niet leuk vindt om op dit soort dingen te reageren. Bovendien geeft ze aan er ook niet goed in te zijn. In de video staat de volgende tekst:

“You have talked a lot about it over the past decade or longer so i’d like to join in this time :)”

De zangeres vertelt in haar video dat haar huidige lichaam wordt vergeleken met de meest ongezonde versie van haar lichaam. Ariana vertelt dat ze een tijd geleden antidepressiva nam en dat combineerde met alcohol en weinig eten. Ze geeft aan dat haar volgers haar lichaam toen wél als gezond zagen terwijl het dat allesbehalve was. De zangeres vraagt haar volgers om liever te zijn en geeft aan dat sommige mensen minder comfortabel zouden moeten zijn met het reageren op andermans lichaam, ongeacht de situatie.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

Fans reageren

Op Ariana’s laatste Instagram-post gaan de reacties over haar lichaam door. Sommige volgers vragen zich nog steeds af of het wel goed gaat met de zangeres: “how are u ariana? u okey?”, “I’m seriously worried like no hate I am worried”, “You look so thin, Ari, I know you have always been, but this time is way thinner, please stay healthy, always stay healthy, and I love you so much🥰

Bodyshaming

Ariana Grande is niet de enige celebrity die regelmatig te maken krijgt met bodyshaming. Onder andere Selena Gomez krijgt de laatste tijd veel kritiek op haar vollere, maar prachtige lichaam.

Het is weer zover: Kylie Jenner ligt onder vuur door ‘te sexy’ paasfoto’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.