Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez zet bodyshamers in een TikTok Live op hun plaats

Selena Gomez is zeker niet op haar mond gevallen als het gaat om het toespreken van haters. Tijdens haar TikTok Live zette ze de bodyshamers dan ook op hun plaats en vertelde ze openlijk over haar weight journey.

As she should.

Haters gonna hate – dat weet Selena Gomez als geen ander

Gomez spreekt zich wel vaker uit tegenover haters. Nadat bodyshamers zich weer eens niet konden inhouden over Selena’s uiterlijk trok zij naar Tiktok en vertelde: “Not a model, never will be”, waarna ze haters vriendelijk adviseerde weg te gaan als het ze niet aanstond wat ze zagen. Loud and clear.

Een paar rotte appels

De 30-jarige celebrity vertelde in de TikTok Live openlijk over haar lupus en de medicatie die zij hiervoor neemt. Deze medicatie laat haar gewicht constant fluctueren: “When I take it, I tend to hold a lot of water weight, and that happens very normally. When I’m off of it, I tend to kind of lose weight”.

Gomez kreeg de diagnose in 2014, waarna ze steeds openlijker begon te praten over de ziekte. Fans en volgers prijzen haar voor deze openhartigheid, maar er zitten ook een paar rotte appels tussen die hier onnodige grappen en opmerkingen over maken. Verwacht dan in ieder geval wel een scherpe reactie terug van Selena.

Een speciale boodschap

Ze sloot de Tiktok live af met een speciale boodschap voor haar fans – and haters: “I love you guys and thanks for supporting me and understanding. And if not, go away, because honestly I don’t believe in shaming people for their body or anything.”

De Only Murders In The Building actrice zal zeker niet snel stoppen met haters op hun plaats zetten. Wat betreft het praten over gezondheidsproblemen kunnen wij alleen maar blij zijn dat ze hier zo open over is. Ze komt op voor vrouwen die om wat voor reden dan ook niet passen in het stereotype van hoe een vrouw eruit moet zien. Haters gonna hate, maar Selena Gomez blijft sterk in haar schoenen staan.

Selena Gomez
Matt Winkelmeyer/Getty Images

Dit zijn de eerste beelden van Lady Gaga als Harley Quinn in ‘Joker’ en fans gaan los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.