Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 24 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Hebben: ARKET lanceert zeer fashionable collectie voor je favoriete viervoeter

Voor A/W 2022 lanceert ARKET een collectie kleding, accessoires en home items voor honden. In navolging van de waardering voor goed design, edele materialen en duurzame producten die fundamenteel is voor ARKET, breidt de collectie haar visie uit om aan te sluiten bij de grootte en behoeften van honden en hun families. Dus kan jouw dierenvriendje nog wel wat stijvolle outfits gebruiken? Hou dit dan vooral even in gedachte als je aankomende herfst gaat shoppen.

De collectie

De lijn bestaat uit een reeks kledingstukken die aansluiten bij enkele ARKET’s signaturen op mensenmaat, zoals een zip-up trui gebreid van verantwoorde wol, een gewatteerd jack gevuld en een beschermende regenjas gemaakt van gerecyclede materialen. De accessoirelijn omvat een veiligheidstuigje en riemen van chroomvrij leer of sportief nylon. Voor thuis bevat de collectie hondenbedden met machinewasbare hoezen en hondenspeeltjes.

Dit is de hond die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld

Eigentijds leven

“We zijn zo blij dat we een volledige hondencollectie kunnen lanceren voor onze dierbare familieleden. ARKET bouwt voort op het idee van eigentijds leven, en voor velen van ons zijn onze honden zo’n ongelooflijk deel van het leven. Het creëren van deze lijn is een vreugdevol proces geweest vol liefde, zorg en aandacht, en het resultaat is een collectie waarvan we niet kunnen wachten om ze met onze klanten te delen”, zegt Karl Johan Bogefors, Director of Brand and Communications bij ARKET.

Zo ziet de collectie eruit:

ARKET
ARKET
ARKET
Arket
ARKET
ARKET
ARKET

En nog véél meer natuurlijk.

De Dog Collection zal dit najaar verkrijgbaar zijn bij geselecteerde fysieke vestigingen en op de website.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.