Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 24 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Jonathan Bailey, Justin Timberlake en Angus Cloud zijn in Parijs voor Men’s Fashion Week en ze waren nog nooit zó handsome

Het is tijd om even weg te zwijmelen bij de knappe aanwezigen van Men’s Fashion Week in Parijs. De week waarin modehuizen hun nieuwste mannencollecties tonen is in volle gang. Hoewel het natuurlijk hartstikke leuk is om deze nieuwe collecties te bekijken, valt ons oog toch eerder op de knappe celebs die aanwezig zijn in Parijs om de MFW bij te wonen. We hebben onder andere Jonathan Bailey, Justin Timberlake en Angus Cloud gespot en ze zien er geweldig uit.

Halloooo 😍

Men’s Fashion Week

De Men’s Fashion Week, die doorgaans twee keer per jaar in januari en juni wordt gehouden, is een reeks internationale evenementen in de mode-industrie waar de nieuwste collecties herenkleding worden getoond aan kopers, stylisten, de media en in sommige gevallen het grote publiek. Waar aan het begin van deze week Milaan het podium van MFW was, zijn nu alle grootheden in de fashion industrie in Parijs te vinden om de nieuwste collecties te bekijken.

Bella Hadid wordt met vriend Marc Kalman gespot tijdens Milan Fashion Week

Knappe gasten

In Parijs zijn op dit moment ook bekende gezichten aanwezig. Denk aan Jonathan Bailey van Bridgerton – voor ons natuurlijk beter bekend als Anthony Bridgerton. Daarnaast is zanger Justin Timberlake één van de knappe aanwezigen van MFW én is ook Angus Cloud – beter bekend als Fez van Euphoria – aanwezig bij het spektakel.

Het TikTok-account @gala.fr plaatst op dit moment een hele hoop video’s van de aanwezigen van Men’s Fashion Week. Dat vinden wij helemaal niet erg. Kijk zelf maar…

Jonathan Bailey wordt met de dag knapper.

@gala.fr

#jonathanbailey #bridgerton #amiss23 #ami #Paris #pfw

♬ IM BACK – GlacialMelodies ❄️

Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel zijn ook aanwezig.

@gala.fr

#justintimberlake #jessicabiel #lvmenss23 #PFW #Louisvuitton

♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando – Mingaling 2.0

Angus Cloud is zoals altijd een vibe.

@gala.fr

#anguscloud #amiss23 #ami #pfw #Paris #France

♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando – Mingaling 2.0

Jonathan, Justin en Angus zijn niet de enige knappe koppen die aanwezig zijn bij Men’s Fashion Week. Zo hebben we ook Ed Westwick en Dylan Sprouse gespot op het TikTok-account en ook die video’s zullen we je zeker niet onthouden. You’re welcome.

Helloooo Chuck Bass.

@gala.fr

#edwestwick #Montblanconthemove #montblancextreme #Paris #PFW #France @montblanc

♬ i love you – Billie Eilish

Een duo waarvan we niet wisten dat we ‘m nodig hadden.

@gala.fr

#edwestwick #dylansprouse #montblanc #montblancextreme #MontblancOnTheMove @montblanc

♬ GASLIGHT – INJI

Ed Westwick keert terug naar zijn rol als Chuck Bass in eerste TikTok-video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.